Terug

Kan een diëtist mij helpen bij ernstige constipatie?

Sofie

Ik ben 26 jaar en sukkel reeds jaren met zware constipatie. Dokters en specialisten kunnen weinig soelaas bieden en ik weiger zeer zware medicamenten in te nemen gezien mijn jonge leeftijd. Ik vroeg mij af of er diëtisten zijn die gespecialiseerd zijn in maag/darmproblemen (liefst regio Oudenaarde, maar ik ben bereid verder te gaan voor mensen die effectief een oplossing kunnen bieden). Gelieve ENKEL uzelf te profileren als hulp indien u echt denkt mij te kunnen helpen, want ik heb al zeer veel dingen geprobeerd.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Sofie,

 

ik zou te raden gaan bij een gezondheidsbegeleider!

Ik ben zelf ook gezondheidsbegeleider, maar ben van Hasselt. Dit is een te grote afstand voor je denk ik.

Ik weet wel dat de gezondheidsbegeleiders die je op de site van de gezondheidsbegeleiders vind een degelijke opleiding hebben gehad om je hier vanaf te helpen !

Kijk wel even of ze bij hun specialisatie voedingsbegeleiding hebben staan, daar er sommige ook enkel voetreflex of massage doen.

 

Groetjes

Inge de Haas 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dag Sofie,

 

Ik woon in je buurt (Zulte).  Wat betreft jouw maag en darmproblemen: ik heb reeds een jonge dame van 28(ze was toen 26 toen ik haar voor het eerst ontmoette) met succes kunnen begeleiden voor haar problemen.  Zij heeft wel 5 jaar lang alle medicaties en dokters afgelopen en met weinig succes.  Ik heb haar begeleid om haar voeding aan te passen en ook via voedingssupplementen.  Daarnaast heb ik haar ook begeleid op emotioneel vlak (therapeutisch).  En met resultaat.  Ik maak dus een combinatie van beide anders loopt het vaak heel moeilijk.  Je mag me gerust mailen of bellen. 

 

groetjes,

 

Rachida

Coach Anders en Volop LEVEN en voedingsconsulente