Voedingspsycholoog Charlotte Lerminiaux


veldestraat 140a 9850 Merendree
0472/81.03.30 Klik om te bellen

Over Voedingspsycholoog Charlotte Lerminiaux

Doelgroep
In mijn praktijk begeleid ik jongeren en volwassenen met ongezond eetgedrag en over-/ondergewicht. Dit kan gaan van een aantal slechte (eet)gewoontes tot ondersteuning tijdens of na een ingrijpend dieet alsook beginnende eetstoornissen zoals anorexia, boulemie en (emotionele) eetbuien. We kijken samen naar gedrag en gewoontes die dat (ongezond) eetgedrag veroorzaken en in stand houden. Op basis van die inzichten gaan we verder met een begeleiding op maat.

Visie
Samen met jou ga ik op zoek naar een manier om een gezonde voeding- en levensstijl te integreren in jouw dagelijks leven. Hierbij besteed ik graag de nodige aandacht aan de balans tussen fysieke en mentale gezondheid omdat dit een belangrijke voorwaarde is om een gezonde levensstijl consequent te kunnen volhouden.

Mijn eigen ervaringsdeskundigheid in de zoektocht naar gezonde eetgewoonten zorgt ervoor dat ik empathisch, betrokken en cliëntgericht te werk ga. Iedereen heeft een eigen verhaal waarin ik tracht mee te gaan om zo uiteindelijk een goed resultaat te bekomen. Dikwijls weet je zelf reeds grotendeels wat wel en niet bij je past (en indien dit niet zo is, help ik graag bij deze zoektocht) waardoor voor jou een persoonlijk traject uitgestippeld wordt.

Eerst wordt een uitgebreid kennismakingsgesprek (+/- 75 minuten) gepland dat aangevuld wordt met het aantal opvolggesprekken (+/- 60 minuten) dat in samenspraak met jou bepaald wordt.

Kostprijs

Intakegesprek: 60 euro
Opvolggesprek: 50 euro
Terugbetaling afhankelijk van mutualiteit 

Foto's

Voedingspsycholoog Charlotte Lerminiaux

Onze locatie

Voedingspsycholoog Charlotte Lerminiaux


veldestraat 140a 9850 Merendree
0472/81.03.30 Klik om te bellen