Tina Somers - Liever Eten


Jagersstraat 24 2140 Borgerhout
0472 88 83 63 Klik om te bellen

Gecertificeerd intuïtief eten counselor
Eetbuien en emotioneel eten
Eetstoornissen

Over Tina Somers - Liever Eten

Waarom is Tina Somers de beste keuze voor jou?

Stop met diëten en leer intuïtief eten! Ik coach je zodat je weer liever kan eten, zodat je kan genieten zonder schuldgevoelens of schaamte. Via de principes van intuïtief eten begeleid ik je om weer in je eigen kracht te staan en zelf voedingskeuzes te maken waar jouw lichaam fysiek en mentaal happy en energiek van wordt. Ik leer bijvoorbeeld je honger- en verzadigingssignalen ontdekken en om bewust met voeding en beweging om te gaan zodat je de alles of niets mentaliteit kan loslaten. Daarnaast sta ik stil bij de link tussen voeding en emoties en lichaamsbeeld. Eten is complex, net als het leven!

Je hoeft niet af te slanken om gezond te zijn, alles heeft te maken met gezond gedrag, flexibele gedachten en context. Ik laat je graag weer het groter plaatje zien zodat je gezonde gewoonten kan creëren doe je kan volhouden.

Meer over Tina Somers:

Al ruim 10 jaar begeleid ik mensen die op een gezonder willen leven. De eerste jaren deed ik dat op de traditionele manier, ik gaf inhoudelijk voedingsadvies zodat mensen zouden afslanken. Steeds vaker zag ik dat diëten de eerste maanden wel lukt maar voor veel mensen op lange termijn zorgt voor frustraties en verdriet. 95% van de mensen komt ondanks alle moeite van de wereld weer bij, vaak stranden ze op een gewicht dar zelfs hoger is dan voor men startte met diëten. Zowel vanuit mijn eigen ervaring met diëten – ik had zelf jarenlang een verstoorde relatie met voeding en beweging – als vanuit mijn ervaring als gezondheidscoach ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met Intuïtief eten. Ik volgde heel het traject als zorgvrager, je mag me dus een ervaringsdeskundige noemen. Nadien specialiseerde ik mij als professional aan het London Center for Intuitive Eating en bij Evelyn Tribole, één van de grondleggers van intuïtief eten. Zo sta ik sterk in mijn schoenen om samen met jou te werken aan een goede relatie met voeding en beweging zodat jij de beste en meest gezonde versie van je schone zelf kan zijn!

Wat kan Tina Somers je bieden?

Ik doe 1 op 1 consultaties, in real life of online. Op maandag, woensdag en vrijdag kan je in mijn privépraktijk in Borgerhout terecht, op maandag en woensdag bij gezondheidsstudio Sisu in Schelle. Online consultaties kunnen flexibel ingepland worden. Verder bied ik een online coachingstraject aan, lees hier meer www.lievereten.be

Wie gingen je voor?

Onderzoek heeft aangetoond dat intuïtief eten geassocieerd wordt met: minder eetbuien, minder emotioneel eten, meer positivisme en leefdesvreugde, meer zelfvertrouwen, betere bloedlipidenwaarden, minder verstoorde eetgewoonten, meer plezier in beweging, meer genieten van eten, minder schaamte, minder schudgevoelens, meer inzicht in de werking van het lichaam, betere voeling met de fysieke sensaties van het eigen lichaam, een lagere BMI en een lager vetpercentage (hoewel deze laatste niet het doel zijn).

Foto's

Op deze foto zie je de mooie setting van gezondheidsstudio Sisu in Schelle waar ik op woensdag en donderdag werk.
Met het super waardevolle boek Health at Every Size van Linda Bacon

Tina Somers - Liever Eten in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Tina Somers - Liever Eten

Tina Somers - Liever Eten

Tina Somers - Liever Eten


Jagersstraat 24 2140 Borgerhout
0472 88 83 63 Klik om te bellen