Tijl Bertels


Mechelsesteenweg 432 3020 Herent
0494587777 Klik om te bellen

Over Tijl Bertels

Waarom is Tijl Bertels de beste keuze voor jou?

'Life is all about balance' Je goed voelen in je lijf blijft één van de belangrijkste zaken. Naast een fijn sociaal leven en genoeg beweging speelt ook voeding hierin een zeer belangrijke rol. Graag wil ik jou als diëtist zijnde helpen om deze balans op te bouwen en verder te onderhouden aan de hand van een geschikte voeding.

Meer over Tijl Bertels:

Ik ben iemand die van het leven geniet samen met mijn gezin en vrienden. Door buiten te komen om wat te joggen, te wandelen of gewoon iets plezant te bezoeken. Natuurlijk breng ik ook culinair heel wat tijd door met hen. 
Maar  ik ben ook iemand die veel met gezondheid bezig is en constant nieuwsgierig is naar nieuwigheden. Tijdens mijn opleidingen als kok en diëtist heb ik geleerd mijn 2 passies te combineren: lekker eten en gezond leven.   En dat blijf ik nastreven.
Door mijn 20-jarige passie rond eten (en mijn activiteiten in de voedingsindustrie en gezondheidscommunicatie) en mijn gevuld persoonlijk leven geef ik je bruikbare en handige tips mee voor een gezonde voeding. 

Wat kan Tijl Bertels je bieden?

Als erkend diëtist ga ik samen met jou op pad om een gezonder en lekker eetpatroon te ontwikkelen. Daarom is het ook mijn taak om oplossingen te vinden omtrent allerhande voedingsproblemen zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies, ondervoeding, diabetes, allergieën en prikkelbare darm. Ik werk daarom altijd op maat en bewaak realistische doelen. Je kan bij mij terecht voor een individuele consultatie (intake en opvolggesprekken). Naast individuele begeleiding organiseer ik ook opleidingen en kookworkshops waar ik mijn ervaring als kok en diëtist met elkaar combineer. We tekenen samen een traject uit dat voor jou haalbaar is.

Foto's

Tijl Bertels in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Tijl Bertels


Mechelsesteenweg 432 3020 Herent
0494587777 Klik om te bellen