(Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden


Sint-Annastraat 34 3900 Pelt

Begeleiding eetstoornissen/eetproblemen
Sportvoedingsadvies (recreatief en fanatiek)
Voeding- en dieetadvies op maat m.b.v. trajecten

Over (Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden

Wie is (Sport)Diëtiste Ruth Vanderheyden?

Hej! Ik ben Ruth, een energieke (sport)diëtiste, eetstoornisexperte & mindsetcoach. Ik maak gebruik van mijn 3 pilaren gezondheidsmethode, zodat jij stap voor stap de energiekste & fitste versie van jezelf wordt ZONDER diëten.

Zelf ben ik een energieke persoon die zich de volle 200% geeft om jou te inspireren, motiveren en informeren omtrent gezond & energiek even. Ik ben gespecialiseerd in sportvoeding voor zowel team- kracht- als duursporters op verschillende niveaus en de begeleiding van mensen met een eetstoornis.

Deze twee expertises worden vaak aan elkaar gekoppeld. Ik help namelijk sporters meer grip krijgen op hun eten en sportprestaties, zonder zichzelf te verliezen, eetbuien te hebben of nog te piekeren over wat, wanneer en hoeveel te eten.

Hiernaast kan je bij ook bij mij terecht als je de fitste versie van jezelf wilt worden zonder een strak dieet te volgen. Want ik zet jou NIET OP DIEET, maar ik geef je stap voor stap op maat gemaakt voedings- en beweegadvies met behulp van mijn kennis, ervaring, passie en kunde. Naast voeding- en beweegadvies, focus ik ook op jouw mindset om gedragsverandering te bekomen en het eventuele jojo-effect te vermijden.

Wat kan (Sport)Diëtiste Ruth Vanderheyden je bieden?

  • Sportvoedingsadvies voor duursporters, teamsporters en krachtsporters op verschillende niveaus
  • Begeleiding bij eetstoornissen
  • Gezondheidstrajecten om de fitste en energiekste versie van jezelf te worden ZONDER DIËTEN.
  • Uitgebreide meting van de lichaamssamenstelling
  • Zowel online als in de praktijk kan je begeleid worden. Afspraken kan je maken via www.dietistepelt.be.
  • Workshops
  • ...

Recensie traject

“Ik ben midden in de corona in een traject gestapt bij Ruth. Het was een spannende eerste stap maar ben achteraf enorm blij dat ik het genomen heb.

Ik heb een enorm hectisch leven waarin gezonde voeding en beweging te weinig aanbod kwam. Ruth heeft mij niet alleen geleerd wat een gezonde voeding inhoudt, maar ook om deze te combineren in een leven vol stress. Het traject was voor mij geen dieet! Je leert hoe dat voeding en beweging hand in hand gaan en hoe deze specifiek in jouw levenssituatie passen.

Ik zou iedereen aanraden om een traject te volgen, want je leert alleen maar bij en als cadeau wordt je er fitter en energieker van! Ruth is iemand die geduldig is, zegt waar het opstaat en iedereen wil helpen om gezond te worden wat je huidige levenssituatie ook is!

Daarom als jij jezelf beter wil leren kennen, je goed wil voelen in je vel en je wil veranderen op een positieve manier, vraag Ruth om hulp en je gaat van start voor je het weet! Ps Na de afloop van mijn traject werd een vervolgtraject voorgesteld wat ik persoonlijk heel leuk vind, omdat je niet na het traject er helemaal alleen voorstaat! Bedankt “

Volg me op Instagram (@ruth.energiekgroeien) voor meer tips & tricks omtrent gezond sportief leven.

Gezond & energiek leven zonder diëten met blijvend resultaat en focus op voeding, beweging EN een positieve mindset

Foto's

Welkom in de praktijk (of online)
BIA-meettoestel (uitgebreide lichaamsanalyse)

(Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Team

Onze locatie

Logo (Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden

(Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden

(Sport)diëtistenpraktijk Ruth Vanderheyden


Sint-Annastraat 34 3900 Pelt