Praktijk in Turnhout - Lotte


Patersstraat 152 2300 Turnhout
0498471366 Klik om te bellen

Over Praktijk in Turnhout - Lotte

Waarom is Praktijk in Turnhout - Lotte de beste keuze voor jou?

Mijn leven staat in het teken van gezondheid en bewegen. Daarom geef ik de voorkeur aan een gezonde actieve voedings- en levensstijl die ik graag met iedereen wil delen. Mensen vooruit helpen is mijn passie en het motiveert mij enorm als ik zie dat iemand met een grote glimlach en vol goede moed de consultatie buiten stapt. SAMEN stappen in een traject dat volledig op jouw levensstijl wordt afgestemd. Dat is mijn doel! Nu ben ik meer dan ooit gemotiveerd om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Daarin staat voeding centraal, maar ook het gevoel van zichzelf gezond voelen zonder te moeten letten op strikte beperkingen in het eetpatroon. Het moet tenslotte haalbaar én leefbaar blijven.

Meer over Praktijk in Turnhout - Lotte:

In ‘Praktijk in Turnhout’ kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor allerhande hulpvragen bij een team van psychologen en diëtist, met elk hun eigen specialisaties. In onze groepspraktijk sta jij centraal. Samen met jou gaan we op zoek naar manieren om terug zelf meer de regie van je eigen leven op te nemen. We bekijken welke doelen je graag zou willen bereiken, vertrekkende vanuit jouw sterktes. Hulp vragen is niet altijd evident, vandaar dat wij het belangrijk vinden om een huiselijke sfeer te combineren met professionaliteit en gedrevenheid. Binnen de begeleidingen sta jij centraal, maar niet alleen. We bieden eveneens de mogelijkheid om belangrijke derden uit jouw omgeving te betrekken bij de begeleidingen. Daarnaast vinden we het belangrijk om een goede samenwerking op te zetten met jouw huisarts en eventuele andere hulpverleners.

Wie gingen je voor?

n ‘Praktijk in Turnhout’ kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor allerhande hulpvragen bij een team van psychologen en diëtist, met elk hun eigen specialisaties.

Praktijk in Turnhout - Lotte in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Praktijk in Turnhout - Lotte


Patersstraat 152 2300 Turnhout
0498471366 Klik om te bellen