Paramedische groepspraktijk Tilia: diëtiste Eva Mertens


Karel Govaertsstraat 1 2222 Itegem
0497 13 26 15 Klik om te bellen

Gezonde voeding voor jou en je gezin
Advies bij selectief eetgedrag
Ondersteuning bij eetstoornissen

Over Paramedische groepspraktijk Tilia: diëtiste Eva Mertens

Ik ben erg geïnteresseerd in gezonde voeding en wil mijn kennis graag delen met anderen. Iedereen wil immers voor zichzelf, zijn kind en zijn gezin het allerbeste, ook op vlak van voeding. Met een aanpak op maat, heel wat praktische tips, die in het gezin kunnen toegepast worden en zonder al te strikte beperkingen ga ik graag samen op weg naar een gezond voedingspatroon.

Ook voor het geven van een vorming rond gezonde voeding kan je bij mij terecht.

Bovendien weet ik als moeder van drie kinderen hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het soms kan zijn om voor jezelf, je kind(eren) en je gezin gezonde voedingskeuzes te maken. De combinatie gezin werk maakt dat je als ouder door tijdsgebrek soms de verkeerde keuzes maakt. Nochtans hoeft gezonde voeding niet veel tijd te vragen.

Soms loopt het wel eens minder goed op vlak van voeding. Over moeilijk eetgedrag bij kinderen en eetstoornissen bij jongeren en volwassenen deed ik heel wat extra kennis op. De juiste aanpak en een goede begeleiding kan hierbij een grote hulp zijn.

Mijn wetenschappelijke kennis over voeding en mijn praktische ervaring zijn dus de ideale combinatie om jullie op een betrouwbare en professionele manier te kunnen adviseren en begeleiden bij deze zoektocht.

Paramedische groepspraktijk Tilia: diëtiste Eva Mertens in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Paramedische groepspraktijk Tilia: diëtiste Eva Mertens


Karel Govaertsstraat 1 2222 Itegem
0497 13 26 15 Klik om te bellen