NUTRiiMO


Sparhoekdreef 11 9880 Aalter
0498 58 63 29 Klik om te bellen

Over NUTRiiMO

Waarom is NUTRiiMO de beste keuze voor jou?

Vertrekkend vanuit de vernieuwde voedings- en beweegrichtlijnen, gaan we op zoek naar jouw persoonlijke interpretatie daarvan. Het doel is dat we samen komen tot een gezond eet- en beweegpatroon dat voor jou prettig aanvoelt, je geleidelijk naar je ideale gewicht brengt, maar vooral duurzaam en haalbaar is en blijft op lange termijn. Dus geen drastische aanpak, want reeds met kleine aanpassingen in je dagelijkse leefgewoonten, kan je al een behoorlijke winst boeken op vlak van je gezondheid. We moeten dus niet met zijn alle avonden doorbrengen in de fitness en de ganse dag calorieën tellen. Gezond eten betekent vooral anders eten. Strenge diëten en honger lijden horen daar niet bij.

Meer over NUTRiiMO:

NUTRiiMO - Nutrition in Motion - is een coaching- en consultingbedrijf waarmee ik mijn jarenlange ervaring en verworven kennis samen met de recentste wetenschappelijke inzichten omtrent de rol van voeding, beweging en sedentarisme op onze gezondheid, wil samenbrengen en ten dienste stellen aan zowel bedrijven als individuen. NUTRiiMO wil een antwoord bieden op de steeds toenemende behoefte bij diverse organisaties, deelpopulaties en individuen om gezonder te gaan leven, waardoor bepaalde aangetoonde gezondheidsrisico's kunnen worden voorkomen of onder controle worden gehouden. Mijn aanpak is in de eerste plaats holistisch, maar met expliciete aandacht voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, ook op de werkplek.

Wat kan NUTRiiMO je bieden?

Als Master in de Lichamelijke Opvoeding, Kinesitherapie en voedings- en dieetleer beschik ik over de nodige know-how om mensen individueel te coachen naar een gezondere en actievere levensstijl, rekening houdend met bepaalde voorkeuren of eventuele medische beperkingen. De begeleiding bestaat hoofdzakelijk uit coachinggesprekken. Een eerste (intake-) gesprek gebeurt ofwel in mijn praktijkruimte of bij de klant thuis. Op die manier krijg ik een beter beeld van wat de mogelijkheden zijn in de leefomgeving van mijn klant. Want, hoe dichter bij huis en hoe lager de drempel, hoe meer kans op succes ! De daar op volgende sessies kunnen vinden plaats in mijn praktijkruimte, maar kunnen ook via skype of telefoon verlopen. Meestal zijn 4 tot 5 sessies (inclusief het intakegesprek) al voldoende om de klant op weg te helpen naar een effectieve en duurzame gedragsverandering.

Wie gingen je voor?

Mijn focus ligt op volwassenen die graag gezonder willen gaan eten en meer bewegingsmomenten wensen in te lassen in hun dagelijkse leef- of werkomstandigheden of voor diegenen die aan actieve vrijetijdsbesteding willen gaan doen (zoals wandelen, zwemmen, lopen, fietsen, yoga, fitness, groepslessen) en hierbij een extra duwtje in de rug nodig hebben.

Foto's

NUTRiiMO in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

NUTRiiMO


Sparhoekdreef 11 9880 Aalter
0498 58 63 29 Klik om te bellen