Move2Health


Stationsplein 37 bus 0502 9160 Lokeren
0471 38 71 40 Klik om te bellen

Over Move2Health

Waarom is Move2Health de beste keuze voor jou?

Move2Health is de specialist in duurzaam vetverlies. Dit betekent op een aangename manier afvallen maar vooral ook een nieuwe levensstijl opbouwen om het erna ook te behouden. Het leuke van al is dat we niet werken met verboden voedingsmiddelen, shakes, pilletjes, dure supplementen of wat dan ook. Nee je mag alles blijven eten maar met mate. Samen met jou bouwen we stap per stap een nieuwe levensstijl op aangepast naar jouw persoonlijke noden, achtergrond en voorkeuren. Wij werken dus aan gedragsverandering en aan ingesteldheidsverandering. Te samen zorgen deze veranderingen ervoor dat je in eerste instantie vet verliest en dat je ook op lange termijn zonder problemen of moeite jouw lichaamsgewicht stabiel kan blijven houden. Wij staan je bij met raad, steun en zijn ook gewoon een luisterend oor! We hopen zo er niet alleen voor te zorgen dat je een gezond lichaamsgewicht bereikt, maar ook dat je jou beter voelt in je vel, relaties en werk.

Meer over Move2Health:

Wij geloven dat iedereen, maar dan ook iedereen vet kan verliezen en een gezond lichaamsgewicht kan hebben! We hebben al veel mensen in tranen gezien, tranen van geluk omdat ze de eerste keer in 20 jaar tijd weer die 2 cijfers zagen op de weegschaal in plaats van de drie cijfers. Dit terwijl iedereen hen al opgegeven had. Wij staan niet toe dat je jezelf opgeeft. Wij geloven niet in diëten, shakes, magische vetverlies methoden of “Abs pro 9000 trainers”. Denk je niet dat, moest er één methode zijn die ervoor zorgt dat je zonder moeite afvalt er nog iemand zou zijn met overgewicht? Wat we wel geloven is dat een verandering van voedings- en levensstijlgewoonten noodzakelijk is om vet te verliezen en om ervoor te zorgen dat je jouw lichaamsgewicht voor eens en altijd kan behouden. Een gewoonte is volgens de Eerste Nederlandse Systematisch Ingerichte Encyclopaedie “Een handeling of een manier van handelen die men gewend is uit te voeren en die men doorgaans onbewust – dus zonder erbij na te denken – uitvoert.”.

Wat kan Move2Health je bieden?

Voedingsbegeleiding op maat met intensieve opvolging. Het uitbouwen van je nieuwe gezondere levensstijl doen we samen. Als coach geven we jou dus niet enkel tips maar gaan we hiermee samen aan de slag.

Wie gingen je voor?

- Mensen die al veel geprobeerd hebben maar het gewicht er nooit afgehouden hebben. - Mensen die het beu zijn altijd last te hebben van het befaamde 'jojo - effect'. - Mensen die niet enkel tips willen maar een echte stok achter de deur via intensieve opvolging via mail / whatsapp. - Mensen die door het bos de bomen niet meer zien en duidelijkheid willen over wat ze nu echt moeten doen om gezond te zijn en hun doel te bereiken en vooral te behouden.

Foto's

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Move2Health

Move2Health

Move2Health


Stationsplein 37 bus 0502 9160 Lokeren
0471 38 71 40 Klik om te bellen