Move2Health


Karel Martelstraat 27 9700 Oudenaarde
0494144998 Klik om te bellen

Over Move2Health

Voedingsbegeleiding door een erkende en ervaren diëtist. Wat mij echt apart maakt is de continue opvolging wat voor veel betere resultaten zorgt. Vetverliezen, spiermassa bijkomen, diabetes,… : jullie kunnen allemaal bij mij terecht!

Wat maakt mij anders?
Er zijn heel wat diëtisten en voedingsconsulenten, maar waarom zou je voedingsbegeleiding bij mij moeten nemen? Het grote verschil is mijn evidence based aanpak en mijn intensieve opvolging.  Je kan 7op7 bij mij terecht met je vragen via e-mail, telefonisch, sms en sociale media. Dit werpt dan ook zijn vruchten af en zo behalen heel wat mensen die voedingsbegeleiding nemen in aanzienlijk kortere tijd hun doelstelling. Maar ook op lange termijn zien we dat op deze methode iedereen zijn lichaamsgewicht beter kan behouden. Vetverlies is uiteraard een eerste belangrijke stap, maar het behouden van dit vetverlies is minstens even belangrijk.

Specialisatie
Over de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het veilig, optimaal en efficiënt vetverliezen dit zowel bij sporters als niet sporters.

Kom volledig gratis en vrijblijvend op een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek leg ik mijn manier van werken uit en kan jij jouw doelstellingen beter toelichten.

Meer informatie kan u vinden op www.move2health.be

Consultaties in het weekend: JA
Consultaties op feestdagen: JA
Consultaties in de avond: JA

 

 

Foto's

Diëtist Oudenaarde

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Move2Health

Move2Health

Move2Health


Karel Martelstraat 27 9700 Oudenaarde
0494144998 Klik om te bellen