Mijn gezonde voeding


Bergstraat 25 2220 Heist op den Berg
015/682460 Klik om te bellen

Over Mijn gezonde voeding

Waarom is Mijn gezonde voeding de beste keuze voor u?

Mijn slogan is: 'Gezond en lekker gaan hand in hand!' Voeding is een van onze basisbehoeften: het zorgt er niet alleen voor dat we fysiek in staat zijn om te overleven, maar het is ook een sociaal gebeuren. Het is belangrijk dat de voeding die we eten lekker is en de manier waarop we met voeding omgaan maakt deel uit van onze persoonlijkheid. Wanneer je voeding moet aangepast worden, ongeacht de reden (vermageren of verdikken, een allergie of intolerantie of een (verhoogd risico op) ziekte waarmee we geconfronteerd worden), is het belangrijk dat deze aangepaste voeding lekker blijft en in jouw levensstijl past. 'Gezond' staat bij mij voor 'wat goed is voor jou', 'lekker' betekent enerzijds 'wat je graag lust', maar anderzijds ook 'waar je je goed bij voelt'. Daarom is het voor mij belangrijk om aandacht te hebben voor het persoonlijk aspect, om je echt te leren kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de beste manier om met je dieet om te gaan. Op deze manier hoop ik ervoor te kunnen zorgen dat je niet het gevoel hebt gestraft te zijn en op dieet te moeten, maar er net voor te zorgen dat je je goed voelt in je vel én in je voeding.

Meer over Mijn gezonde voeding:

Momenteel ben ik als enige diëtiste werkzaam binnen 'Mijn gezonde voeding'. Op die manier kan ik je steeds persoonlijk ontvangen en er persoonlijk voor zorgen dat je een programma op je eigen maat krijgt.

Wat kan Mijn gezonde voeding u bieden?

Aangezien iedereen verschillend is, probeer ik op verschillende manieren te beantwoorden op je vraag. Enerzijds is het mogelijk om een individuele consultatie te boeken. Op dat moment krijg je alle aandacht en krijg je advies toegespitst op je eigen persoon. Anderen vinden de stap naar een diëtiste misschien moeilijker en hebben graag wat extra sociale steun. Specifiek voor personen die willen vermageren en veel belang hechten aan sociale steun, zijn er ook groepsbegeleidingen mogelijk. Tijdens zo'n groepsbegeleiding, zijn er 2 individuele sessies met persoonlijk advies voorzien en 8 groepssessies met algemene informatie toegespitst op vragen uit de groep, met ruimte voor opvolging van gewicht en sociale interactie en steun. Daarnaast kan het zijn dat je niet meteen persoonlijk dieetadvies nodig hebt, maar dat je met je vereniging of bedrijf een voordracht of workshop wil organiseren rond een bepaald voedingsthema. Ook dit is mogelijk! Er is niet alleen diversiteit in het soort advies dat gegeven wordt, maar ook in het soort voeding. Vooral wanneer we spreken over een (groot) gewichtsverlies dat beoogd wordt, kan het nuttig zijn om niet uitsluitend met gewone voedingsmiddelen te werken, maar ook met specifieke dieetproducten. Zowel vervangmaaltijden als een proteïne-dieet zijn mogelijk. Uiteraard gebeurd dit steeds met goed samengestelde producten, die een volwaardig dieet vormen, en onder begeleiding. Het uiteindelijke streefdoel blijft immers nog steeds het opbouwen van een gezond voedingspatroon dat op je lijf geschreven is.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn een divers publiek. Een belangrijk deel van hen komt uit Heist op den Berg en omgeving. Wanneer het gaat over mijn specialisaties, komen er ook mensen uit een ruimere omgeving. Als Allergie Diëtiste kan ik immers steeds gefundeerd en up-to-date informatie geven over al jou vragen die betrekking hebben op allergieën, intoleranties en FODMaP-dieet. Daarnaast ben ik ook heel erg bezig met overgewicht, ondergewicht en emo-eten. Dit alles is gericht naar een publiek van zowel kinderen, adolescenten, volwassenen als senioren.

Mijn gezonde voeding in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Mijn gezonde voeding


Bergstraat 25 2220 Heist op den Berg
015/682460 Klik om te bellen