Martijn Maes


Okkerdries 1 8573 Tiegem
0497/811.404 Klik om te bellen

Over Martijn Maes

Wie is Martijn Maes?

Sinds 2005 heb ik een dieetpraktijk te Tiegem, deelgemeente van Anzegem. Dit ligt nabij Kortrijk, Zwevegem, Oudenaarde en Waregem. Ik ben diëtist geworden omdat ik geïnteresseerd ben in het effect dat voeding en voedingsstoffen hebben op de gezondheid. Ik werk niet alleen vanuit mijn eigen praktijk. Ik ben tevens sinds 2005 werkzaam als diëtist op de afdelingen cardiologie en hartrevalidatie in het AZ Sint-Jan ziekenhuis te Brugge.

Waar kan Martijn Maes u mee helpen?

U kan bij mijn terecht voor nagenoeg alle diëten. Het meest voorkomend is natuurlijk het vermageringsdieet. Dat kan zowel op de klassieke manier maar u kunt ook kiezen voor het ketogeen dieet (ook wel proteinedieet genoemd) om af te vallen. Ik bied ook gastrodiëten aan zoals onder andere FODMAP; maar ook nefrodiëten; voeding om bij te komen in gewicht etc...

Daarnaast kan u bij mij terecht voor advies rond het gebruik van voedingssupplementen. Meer info kunt u hierover vinden op mijn website www.martijnmaes.be.

Waarom zou u voor Martijn Maes kiezen?

Ik vertrek graag vanuit de bestaande situatie zodat er een persoonlijk behandelplan op maat of dagschema op maat kan uitgewerkt worden. Ook na het bereiken van uw doel, sta ik klaar om u te helpen het zo te houden.

Martijn Maes in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Martijn Maes

Martijn Maes

Martijn Maes


Okkerdries 1 8573 Tiegem
0497/811.404 Klik om te bellen