Kinderdiëtiste Ann Berger


Elzenlaan 10 2390 Malle
0474 47 78 87 Klik om te bellen

Kinderdietiste
Expert in selectief en restrictief eetgedrag
Gezonde voeding voor kinderen: 0 - 18 jaar

Over Kinderdiëtiste Ann Berger

Waarom is Diëtiste Ann Berger de beste keuze voor jou?

Ouders van jonge kinderen helpen, ondersteunen en begeleiden om hun kind gezond te laten opgroeien is mijn missie. Ik geef jou als ouder praktische tips, advies en handvaten om het eten samen met jouw jonge kinderen leuk en gezellig te maken. Ik garandeer jou steeds wetenschappelijk onderbouwd advies.

Heb je een kindje met selectief eetgedrag? Zijn de tafelmomenten echt niet meer gezellig? Heb je het gevoel dat je kindje niet goed een en alles errond een strijd is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Heb je begeleiding nodig omwille van een aandoening of ziekte? Dan ben ik als diëtiste de deskundige bij uitstek om je te adviseren. Samen met jou leer ik je concrete tips & trics om hiermee om te gaan en om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen.

Naast voeding- en bewegingsadvies geef ik (online) workshops rond allerhande thema’s: van snelle gezonde maaltijden tot gezonde keuzes maken in de winkel.

Aan de AP-Hogeschool studeerde ik af als diëtiste. Ik ga gepassioneerd en enthousiast te werk. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en door het RIZIV erkend. Dankzij regelmatige bijscholingen blijf ik steeds up-to-date.

Samen eten is een moment van verbinden met het hele gezin. Ik maak met jou de maaltijdmomenten weer leuk en gezellig

Foto's

Kinderdiëtiste Ann Berger in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Kinderdiëtiste Ann Berger

Kinderdiëtiste Ann Berger

Kinderdiëtiste Ann Berger


Elzenlaan 10 2390 Malle
0474 47 78 87 Klik om te bellen