Joke Nevelsteen


BERTHOUTSDREEF 7 2440 Geel
0498 29 79 83 Klik om te bellen

Biomedische achtergrond
Voedingsadvies op maat
Ook voor kinderen

Over Joke Nevelsteen

Als erkend diëtiste in Geel sta ik voor jou klaar in mijn thuispraktijk in Oosterlo en in de groepspraktijk van Marc Vos in Bel. In 2006 behaalde ik al mijn master in de biomedische wetenschappen en na een carrière in het labo heb ik me omgeschoold tot diëtiste aan Thomas More in Geel.

Wetenschap vertalen naar bruikbare tips die jou helpen is mijn missie. Gezondheid is immers niet gebaseerd op wilskracht, wel op het aanleren van de juiste gewoontes. Ik reik je hier graag de nodige handvaten aan.

Hiervoor neem ik altijd ruim de tijd en werk ik steeds met een voedingsplan op maat. Geen snelle standaard schema's dus. Iedereen is immers anders en heeft andere dingen nodig. Samen gaan we op zoek naar een manier die bij jou past en voor jou werkt.

Ik voorzie aangepast materiaal en blijf ook graag bereikbaar voor jou voor verdere vragen. Op deze manier sta je er niet alleen voor en gaan we samen op weg naar duurzame resultaten.

Je kan bij mij terecht voor onder andere vermageren, hart- en vaatziekten, ondergewicht, diabetes, prikkelbare darmen, nierproblemen, kauw- en slikproblemen.

Verder heb ik een extra specialisatie kinderen en jongeren gevolgd. Kinderen zijn immers geen volwassenen in het klein en hebben specifieke begeleiding nodig.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Gezondheid is niet gebaseerd op wilskracht, wel op het aanleren van de juiste nieuwe gewoontes

Foto's

Joke Nevelsteen in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Certificeringen

Navorming voeding van het kind en de adolescent

Onze locatie

Logo Joke Nevelsteen

Joke Nevelsteen

Joke Nevelsteen


BERTHOUTSDREEF 7 2440 Geel
0498 29 79 83 Klik om te bellen