Jari De Rudder


Geraardsbergsestraat 69 9300 Aalst
0456 39 72 33 Klik om te bellen

Specialisatie eiwitdieet & vermageren
Gastro-enterologie
FODMAP dieet

Over Jari De Rudder

Jari, een Diëtist met een diepgaande specialisatie in gastro-enterologie, vermagering, eiwitdiëten en FODMAP-diëten, staat bekend om zijn gepassioneerde toewijding aan het bevorderen van gezonde eetgewoonten en het verbeteren van de algehele welzijn van zijn patiënten.

Met een scherp oog voor de complexiteit van gastro-intestinale aandoeningen, begeleidt Jari zijn cliënten met zorgvuldig samengestelde voedingsplannen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en medische geschiedenis. Zijn diepgaande kennis van FODMAP-diëten maakt hem een vertrouwde bron voor diegenen die worstelen met prikkelbare darmsyndroom (PDS) en andere darmgerelateerde problemen.

Naast zijn expertise op het gebied van gastro-enterologie, heeft Jari een bewezen staat van dienst op het gebied van gewichtsverlies. Hij erkent dat elk individu unieke uitdagingen en doelen heeft, en hij biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning om duurzame veranderingen in levensstijl te bevorderen. Zijn benadering van gewichtsbeheersing omvat vaak eiwitrijke diëten, die niet alleen helpen bij het verminderen van lichaamsvet, maar ook bij het behouden van spiermassa en het bevorderen van een verzadigd gevoel.

Jari's toewijding aan zijn vak gaat verder dan alleen het verstrekken van voedingsadvies; hij streeft ernaar om een ondersteunende en empathische omgeving te creëren waarin zijn cliënten zich gesteund voelen tijdens hun reis naar een betere gezondheid. Met zijn deskundige begeleiding en toewijding aan het welzijn van anderen, blijft Jari een gewaardeerde bron van inspiratie en hulp voor degenen die streven naar een evenwichtig en gezond leven.

Foto's

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Jari De Rudder

Jari De Rudder

Jari De Rudder


Geraardsbergsestraat 69 9300 Aalst
0456 39 72 33 Klik om te bellen