groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands


Hekkestraat 2 2890 Sint-Amands
0473990989 Klik om te bellen

Over groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands

Waarom is groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands de beste keuze voor jou?

Groepspraktijk 't Cauter is een multidisciplinaire praktijk bestaande uit o.a. erkende diëtisten gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwd voedings- en dieetadvies voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren.

Meer over groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands:

Deze setting is een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwd advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische en orthopedagogische ondersteuning, podologische, logopedische en/of ergotherapeutische hulpverlening.

Wat kan groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands je bieden?

Wetenschappelijke kennis en expertise worden door onze erkende paramedici in deze unieke setting uitgedragen waarin de zorgvrager met een naam en een verhaal alle aandacht verdient. De raadplegingen gaan enkel door op afspraak. Huisbezoek is mogelijk bij niet mobiele patiënten/cliënten.

Wie gingen je voor?

Omdat onze cliënten/patiënten/doorverwijzers wetenschappelijke expertise, kennis en professionalisme verwachten, blijft het team zich enthousiast inzetten op wat er echt toe doet, namelijk de hulpvrager steunen, begeleiden en behandelen op zijn weg naar beterschap. De voorbije jaren mocht het 't Cauter al op heel wat sympathie en erkenning rekenen waardoor het team met vertrouwen zich verder kan ontwikkelen in zijn/haar specialismen.

't Cauter Therapiegerichte Multizorg Puurs - Sint-Amands

groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

groepspraktijk 't Cauter Puurs - Sint-Amands


Hekkestraat 2 2890 Sint-Amands
0473990989 Klik om te bellen