GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL)


Leeuwerikheide 40 2400 Mol
0486 44 11 88 Klik om te bellen

BEGELEIDING VAN EET- en GEWICHTSPROBLEMEN
Persoonlijke Begeleiding Op Maat
Wetenschappelijk Onderbouwd Leefstijladvies

Over GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL)

Groepspraktijk Nadia Brans; een (t)huis waar jouw gezondheid én persoonlijke groei centraal staat.

In een wereld waar mensen aan de lopende band "gelabeld worden" en waar perfectionisme, prestatiedruk en stress codewoorden geworden zijn, willen wij als complementair team een tegengewicht bieden met een (t)huis waar nog tijd genomen wordt om mensen te ontmoeten.

Vanuit deze visie bieden wij onze cliënten een ondersteuning aan, waarbij ze niet gedefinieerd worden door de problematiek/diagnose waarmee ze te kampen hebben. Naast het bekijken van de hulpvraag/problematiek, is het namelijk minstens even belangrijk hun sterktes/kracht in kaart te brengen om hen zo te leren omgaan met de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd worden.

Onze multidisciplinaire werking (DIËTIEK, PSYCHOTHERAPIE, MENTAL COACHING en MASSAGE-THERAPIE) maakt dat we onze cliënten op diverse manieren kunnen benaderen. We streven er naar binnen onze groepspraktijk zoveel mogelijk competenties aan te bieden die complementair zijn.

Het is hierbij ons doel om een persoonlijke, kwaliteitsvolle ondersteuning te garanderen, waarbij intern kan doorverwezen en samengewerkt worden, wanneer dit een meerwaarde kan betekenen in de aanpak van de hulpvraag.

#zelfzorg #healthyfood #geestelijkegezondheid #psychotherapie #mentalcoaching #gesprekstherapie #relaxtime #therapeutischemassage #welzijn #groepspraktijknadiabrans #Retie #Mol

Jezelf. grootser kan je niet investeren

Foto's

GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL) in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Team

Onze locatie

Logo GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL)

GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL)

GROEPSPRAKTIJK NADIA BRANS (MOL)


Leeuwerikheide 40 2400 Mol
0486 44 11 88 Klik om te bellen