Gaël Staelens RUNNING AND MORE


Gistelse Steenweg 552/2 8200 Sint-Andries
0491 52 21 18 Klik om te bellen

Over Gaël Staelens RUNNING AND MORE

Als erkend diëtist door het FOD volkgsgezondheid en het Riziv heet ik jullie welkom bij RUNNING AND MORE.

RUNNING AND MORE wil sporters uit alle disciplines via gefundeerd advies kwaliteitsvolle preventieve en curatieve begeleiding aanbieden.

Als sportdiëtist en ervaren loopster (van 5km tot een marathon) wil ik jullie graag begeleiden naar een gezondere levensstijl. Het is belangrijk dat iedereen zich goed voelt. Wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies op 'maat' is voor mij dan ook een must. Na de kennismakingsconsultatie met algemene adviezen wordt een op maat gemaakt sportspecifiek voedingsadvies opgesteld voor zowel rust- en/of trainingsdagen.

Ook voor volgende voedings- en dieetadviezen kunt u steeds bij mij terecht:
- algemeen voedingsadvies: gezonde voeding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, gezonde voeding bij zwangerschap en borstvoeding, vegetarisme, …
- voedingsadvies bij: overgewicht en obesitas, ondergewicht, verhoogde cholesterol, diabetes, hart- en vaatziekten, voedingsallergie en -intolerantie, …

In 2011 studeerde ik af als sportdiëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen nadat ik in 2010 mijn professionele bachelor in Voedings- en Dieetkunde behaalde. Om mij verder te verdiepen in gedragsverandering volgde en volbracht ik in 2010 de opleiding tot master in de Gezondheidsvoorlichting- en Bevordering.

Ik kijk er naar uit jullie te ontvangen bij RUNNING AND MORE !

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Gaël Staelens RUNNING AND MORE


Gistelse Steenweg 552/2 8200 Sint-Andries
0491 52 21 18 Klik om te bellen