Flora van der Weij


Mechelsestraat 202 3000 Leuven
0497 27 56 77 Klik om te bellen

Over Flora van der Weij

Als diëtiste is het mijn doel om u te helpen uw levenskwaliteit te verbeteren door samen met u een eetpatroon te vinden dat bij u past.

SPECIALISATIES

- Het FODMAP DIEET bij prikkelbare darm syndroom. Dit dieet geeft vermindering van de klachten bij 75% van de personen met prikkelbare darm syndroom. Het dieet bestaat uit verschillende fases. Je krijgt bij elke fase een mapje mee zodat we na kunnen gaan op welke FODMaPs je reageert: fructanen, fructose, lactose, galactanen en/of de polyolen mannitol en sorbitol. Daarnaast bekijken we in welke mate je voedingsmiddelen met deze FODMaPs nog in je voeding kan verwerken zonder daarbij klachten te krijgen.

- VOEDING VOOR GEWICHTSVERLIES met focus op gedragsverandering en gevarieerde en gezonde voeding. Het is mijn bedoeling dat u op lange termijn uw behaalde gewichtsverlies behoudt, ik ben geen voorstander van crashdiëten en werk niet met shakes/vervangmaaltijden. 

- VOEDING BIJ HART- EN VAATZIEKTEN en HOGE CHOLESTEROL

 

WERKWIJZE

Na een eerste consultatie van ongeveer een uur, maak ik een persoonlijk advies op en bepalen we eventueel al enkele werkpunten zodat u voor de tweede consultatie al aan de slag kunt. 

Tijdens de tweede consultatie 30-40 minuten overlopen we het advies.

Opvolgconsultaties kunnen maandelijks of om de drie maanden ingepland worden en kunnen dienen om het dieet verder uit te werken naargelang de resultaten van eerdere fases (FODMAP) of als 'stok achter de deur' (gewichtsverlies).

 

 

 

 

 

 

TARIEVEN

  • eerste consultatie: 60€
  • tweede consultatie: 40€
  • opvolging: 30€

 

CONTACT: flora@mindfood.be

 

 

  

RELAX FEEL GOOD SHINE

Foto's

weetje calcium water

Flora van der Weij in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Certificeringen

Bachelor voeding- en dieetkunde

Onze locatie

Logo Flora van der Weij

Flora van der Weij

Flora van der Weij


Mechelsestraat 202 3000 Leuven
0497 27 56 77 Klik om te bellen