Fit met Marieke


Maartstraat 12 3400 Landen
0498 36 76 93 Klik om te bellen

Gezonde en actieve levensstijl op jouw maat
Sportvoeding
Bedrijfsbegeleiding- en workshops

Over Fit met Marieke

Fit met Marieke: Jouw Partner voor Gezondheid en Welzijn

Welkom bij Fit met Marieke! Ik ben Marieke, een RIZIV-erkende diëtiste en gecertificeerde personal trainer. Mijn passie voor voeding en beweging begon al op jonge leeftijd. Door de jaren heen ontdekte ik het belang van een gebalanceerde levensstijl voor een gelukkig en gezond leven. Deze passie leidde tot de oprichting van Fit met Marieke in 2023.

Met een achtergrond als leerkracht biologie, lichamelijke opvoeding, personal trainer, fitness instructeur en voedings- en dieetkundige, heb ik de kennis en ervaring om jou deskundig te begeleiden. Bij Fit met Marieke staat jouw gezondheid centraal, met een holistische aanpak die zowel fysieke als mentale aspecten omvat.

Bij Fit met Marieke kun je terecht voor:

  • Voedingsadvies:Op maat gemaakte voedingsplannen voor gewichtsverlies, spieropbouw en medische voedingsbehoeften.
  • Personal Training: Individuele sessies en trainingsschema's aangepast aan jouw doelen en levensstijl.
  • All-in Pakket: Een combinatie van voedingsadvies en personal training.
  • Workshops: Op maat gemaakte sessies voor bedrijven, scholen en organisaties, gericht op gezonde voeding, beweging en mentaal welzijn.

Wat Fit met Marieke uniek maakt, is de holistische benadering. Naast fysieke training en voeding, richt ik me ook op mentaal welzijn. Gezond leven betekent meer dan goed eten en bewegen; het gaat om een duurzaam evenwicht tussen werk, privé, stressniveau en mentale gezondheid. Mijn begeleiding is persoonlijk en op maat gemaakt, met een focus op duurzame veranderingen.

Ontdek hoe Fit met Marieke jou kan ondersteunen op jouw weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke kennismaking en zet de eerste stap naar een gebalanceerde levensstijl. Samen bereiken we jouw gezondheidsdoelen!

www.fitmetmarieke.com/

Foto's

Consultatie over voedingsadvies

Fit met Marieke in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Fit met Marieke

Fit met Marieke

Fit met Marieke


Maartstraat 12 3400 Landen
0498 36 76 93 Klik om te bellen