Fit en Well - Voedingsconsulent


Perreveld 82 1745 Opwijk
0476 68 14 39 Klik om te bellen

Over Fit en Well - Voedingsconsulent

Waarom is Fit en Well de beste keuze voor jou?

Mijn naam is Evelyn en ik help iedereen die zich beter in zijn vel wilt voelen met coaching in voeding en beweging, zodat je meer vitaliteit hebt, kan afslanken of vermageren zonder honger te lijden!

Wat kan Fit en Well je bieden?

Met een welzijnsevaluatie ga ik kijken hoe je vet-en spiermassa zich verhouden, ik doorloop je voedingspatroon en geef je tips waar nodig is. Nadien stellen we samen een voedingsprogramma op om te werken naar je doelstelling. Je krijgt een volledig Fitplan mee dat oa het volgende omvat: een maaltijdplan, recepten, lijst van gezonde tussendoortjes, dagelijkse work-out, community en motivatie.

Daarnaast geef ik ook coaching rond beweging en sportlessen. Dat kan steeds individueel, in groep of voor bedrijven.

Via mijn website inspireer ik je ook zoveel mogelijk: https://fitenwell.be/gezond-leven/

Wie gingen je voor?

Je wilt je beter in je vel voelen, maar je weet niet zo goed waar te beginnen? Je wilt afslanken maar tegelijkertijd heb je een hekel aan diëten? Je bent niet de enige. Veel mensen worstelen met te weinig vitaliteit, een kilootje te veel,… I feel you. Bij mij heeft ’t ook jaren geduurd voordat ik echt door had wat ik hieraan moest doen. Ondertussen heb ik al honderden mensen kunnen helpen met een gezond eetpatroon. Resultaten kan je lezen via: https://fitenwell.be/succesverhalen-gezond-vermageren/

Foto's

evelyn segers

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Fit en Well - Voedingsconsulent

Fit en Well - Voedingsconsulent

Fit en Well - Voedingsconsulent


Perreveld 82 1745 Opwijk
0476 68 14 39 Klik om te bellen