Ellen Nuyens


Kongostraat 154 2300 Turnhout
0494-707252 Klik om te bellen

Voedings- en dieetadvies op maat
Kinderdiëtist voor overgewicht en moeilijke eters
Coachingtrajecten

Over Ellen Nuyens

In 2009 begon ik mijn dieetpraktijk in Merksplas. In 2020 breidde de praktijk uit met een 2de locatie in Turnhout en sinds 2023 is er een samenwerking met HAGRA in Weelde.

Ik specialiseerde mij in overgewicht bij kinderen en ook kritische etertjes kunnen bij mij terecht. Diëtiste Ellen Nuyens biedt advies op maat!

Hiervoor kan je bij mij terecht:

- Voedings- en dieetadvies bij volwassen

- Maag- en darmklachten; FODMAP

- Hip & Healthy bij overgewicht bij kinderen en kritische eters: Elke ouders wil een goede voeding voor zijn kind. Maar wat als moeilijk eetgedrag of gewichtsproblemen dit in de weg staat? Hip & Healthy is geen dieet maar een coachingprogramma op maat van het kind.

- Maaltijdvervangers Equilibre3: verantwoorde vervangmaaltijden voor wie snel gewicht wil verliezen of weinig tijd heeft om gezonde maaltijden samen te stellen.

- Biometriq suikeranalyse: meten is weten. De suikeranalyse geeft je inzichten in hoe je lichaam omgaat met voeding, beweging, slaap en stress. Je ontvangt advies op maat van jouw persoonlijke suikeranalyse.

- Coachingtrajecten: ben je niet aan je proefstuk toe wat diëten betreft? Dan pakken we het dit keer anders aan. In een coachingtraject leer je omgaan met verleiding, emoties en terugval voor een duurzaam resultaat.

Ellen Nuyens in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Ellen Nuyens


Kongostraat 154 2300 Turnhout
0494-707252 Klik om te bellen