Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver


Krekeldries 20 9450 Haaltert
0474506213 Klik om te bellen

Over Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver

Waarom is Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver de beste keuze voor jou?

Mijn motto is "Hou het simpel". Maak het jezelf met andere woorden niet moeilijk als het ook makkelijk(er) gaat. Verandering is sowieso niet evident, en vergt discipline, maar je kan ook veranderen op een doenbare en leefbare manier. In mijn voedingsbegeleiding werk ik daarom coachend, hierbij gaan we niet alleen in op voeding maar ook op je algemene leefstijl. Op die manier krijgen we beter zicht op je sterktes alsook op je valkuilen. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de mogelijkheden binnen jouw leven en jouw voorkeuren. De massages die ik aanbied, richten zich op recreatieve sporters en niet sporters die op zoek zijn naar een ontspannende maar tegelijk efficiënte massage.

Meer over Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver:

Jij staat centraal! Ik wil jou graag bijstaan in je groeiproces naar verandering. Opvolging en ondersteuning zijn namelijk belangrijke sleutels tot succes. Vaak willen we onze gewoonten, ons gewicht, onze leefstijl aanpassen, maar lijkt het maar niet te lukken. Ik geef je graag inzichten en tools mee om eindelijk die gewilde klik te maken. Ik help je duurzame resultaten te bekomen in plaats van korte, directe resultaten die niet houdbaar zijn op lange termijn. Zie je het bos niet meer door de bomen door de overvloed aan informatie over voeding en diëten dan help ik je graag klaarheid te scheppen. Onduidelijkheid en besluiteloosheid creëren immers stress, waardoor heel wat mensen geen actie ondernemen. Door meer inzicht en overzicht neem je makkelijker beslissingen, en kan je eindelijk de veranderingen maken waar je naar verlangt. De massages helpen je te ontspannen en je herstel te verbeteren, alsook om mentaal te ontspannen zodat je optimaal kunt functioneren, zowel fysiek als mentaal.

Wat kan Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver je bieden?

Veranderingen voor het leven.

Wie gingen je voor?

Iedereen die op zoek is naar een coachende begeleiding, ruimer dan voeding, mensen die open staan voor reflectie en groei.

Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver


Krekeldries 20 9450 Haaltert
0474506213 Klik om te bellen