Diëtiste Sarina Horemans


H. Spillemaeckersstraat 20 2850 Boom
0483463070 Klik om te bellen

Over Diëtiste Sarina Horemans

Waarom is Diëtiste Sarina Horemans de beste keuze voor jou?

Een persoonlijke begeleiding en een voedingsplan op maat! Omdat iedereen anders is en andere dingen doet/wilt om gelukkig en gezond te zijn, kunnen we niet zomaar een standaard voedingsschema met iedereen meegeven en verwachten dat ze dit volgen. Bij mij kan je terecht voor een voedingsadvies op maat van jouw leven en jouw persoonlijkheid. Heb je een bepaalde aandoening? Krijg je maaglast van bepaalde voedingsmiddelen? Lust je bepaalde producten écht niet? Wil je vermageren maar niet je volledige sociale leven laten vallen? Voor al deze verschillende situaties ben je aan het juiste adres. Mijn doel is uiteraard om je zo gezond mogelijk te laten eten/drinken. Maar het leven is meer dan gezondheid alleen en jouw eigen persoonlijke waarden en doelen worden in rekening gebracht bij het opstellen van een voedingsplan. Daarnaast is gezond eten niet altijd even gemakkelijk. Bijvoorbeeld: je hebt een drukke job en combineert dit met een gezinsleven, of je bent heel sociaal en je vrienden gaan graag uit eten of op café, of kijk gewoon eens rond tijdens je dagelijkse leven: je wordt overspoeld met lekker eten en dranken die vaak niet zo gezond zijn. Maar voor elke moeilijke situatie of hindernis kunnen oplossingen gezocht worden. Vaak is de weg naar een gezonde levensstijl er één van vallen en opstaan, maar hoe vaak je ook valt, het belangrijkste is dat je steeds blijft opstaan. Enkel iemand die volledig opgeeft en de handdoek in de ring gooit, is werkelijk verloren. Alle anderen, die waarschijnlijk niet steeds een goed resultaat boeken maar wel blijven proberen, zijn winnaars.

Meer over Diëtiste Sarina Horemans:

Ik werk op een coachende manier om samen met de klant te zoeken naar een levenswijze waar hij/zij zich goed bij voelt en toch zo veel mogelijk raakvlakken heeft met gezonde voeding en voldoende beweging.

Wat kan Diëtiste Sarina Horemans je bieden?

Om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen, begeleid ik verschillende soorten "diëten" of voedingsplannen. Combinatie gezonde voeding met maaltijdvervangers of proteïnediëten zijn mogelijk, maar niet de standaard behandeling. Er wordt samen bekeken welke aanpak het beste past bij jouw persoonlijkheid en levensinvulling.

Wie gingen je voor?

Het meeste waardering krijg ik van mijn klanten voor mijn persoonlijke aanpak en integratie van het psychologische aspect. Een groot deel van mijn cliënteel worstelt met emotioneel gestuurd eten.

Diëtiste Sarina Horemans in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Diëtiste Sarina Horemans


H. Spillemaeckersstraat 20 2850 Boom
0483463070 Klik om te bellen