Diëtiste/Sanacoach Sofie De Laet


Akkerstraat 15 2480 Dessel
0488 44 25 00 Klik om te bellen

Over Diëtiste/Sanacoach Sofie De Laet

Mensen die willen vermageren, bijkomen of gezonder willen leven begeleid ik aan de hand van de Sana-methode.

De Sana-levensstijl is gebaseerd op een gezond en evenwichtig eetpatroon in combinatie met voldoende beweging.

Het Sana-eetpatroon kent zijn oorsprong in het oorspronkelijke mediterraanse dieet. Het gaat terug naar de basis van gezond eten door gebruik te maken van natuurlijke voedingsmiddelen boordevol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen.

Er is een prominente plaats weggelegd voor superfoods: dit zijn voedingsmiddelen boordevol beschermstoffen. Denk bijvoorbeeld aan broccoli, blauwe bessen, kurkuma, olijfolie en pure chocolade. Variëren met superfoods vormt een belangrijk onderdeel van het Sana-eetpatroon.

De Sana-methode is gebaseerd op de 7 Sana-principes, die stap voor stap kunnen worden toegepast.

Naast het Sana-dieet ben ik gespecialiseerd in het FODMAP-dieet. Dit dieet is specifiek ontwikkeld voor mensen met een spastische darm.

Verder ben ik gespeciasileerd in eetstoornissen, mensen met anorexia, orthorexia, boulimie,... kunnen dus ook bij mij terecht.

Mensen die op korte tijd om medische redenen veel moeten vermageren, kunnen bij mij ook begeleid worden door een proteïnedieet. Bij het proteïnedieet vermijd je tijdelijk alle koolhydraten. Nadien worden deze stap voor stap weer toegevoegd en ga je zo geleidelijk aan over tot een gezonde levensstijl volgens de Sana-methode.

Foto's

Diëtiste/Sanacoach Sofie De Laet in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Diëtiste/Sanacoach Sofie De Laet


Akkerstraat 15 2480 Dessel
0488 44 25 00 Klik om te bellen