Diëtiste Rebecca Vanhulle


Jordaenslaan 45 8370 Blankenberge
0495 38 93 87 Klik om te bellen

Over Diëtiste Rebecca Vanhulle

Ik ben Rebecca. Sinds jongsaf stond ik enorm graag in de keuken. Van pannenkoeken tot lasagne, koken was echt mijn ding. In de middelbare school ondervond ik zelf veel problemen rond voeding en dit triggerde mij om me hier in te verdiepen. Zo was de keuze om Voedings-en Dieetkunde te studeren snel gemaakt. 

Na deze bachelor had ik het gevoel dat mij nog kennis ontbrak. Vervolgens volgde ik het postgraduaat Health coach in combinatie met de bachelor Sport en Bewegen. Beide opleidingen gaven mij heel inzicht over het belang van bewegen en de positieve impact ervan op ons lichaam.

Een gezonde levensstijl omvat veel meer dan enkel voeding en beweging. Daarom werk ik op een holistische wijze. Ik kijk dus niet enkel naar voeding, maar ook naar jouw geest en lichaam. Samen gaan we dieper in op jouw persoonlijke geschiedenis en op zoek naar een gezonde(re) levensstijl.

Kan ik jouw helpen met het beantwoorden van een vraag of informeer je graag eens wat ik voor jou kan betekenen?

Je kan bij mij terecht voor gezonde en evenwichtige voeding, bij problemen met overgewicht, als recreatieve sporter, bij hart-en vaatziekten, vegetarisme en maag-darm klachten.

Plaats je gezondheid voorop

Foto's

Rebecca

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Certificeringen

Bachelor Voedings-en Dieetkunde

Bachelor Sport- en Bewegen

Postgraduaat Health Coach

Onze locatie

Diëtiste Rebecca Vanhulle


Jordaenslaan 45 8370 Blankenberge
0495 38 93 87 Klik om te bellen