Diëtiste Joke Ramakers


Hopstraat 2 3582 Koersel
011 724 954 Klik om te bellen

Over Diëtiste Joke Ramakers

Waarom is Diëtiste Joke Ramakers de beste keuze voor u?

Diëtiste met zeer individuele aanpak. 

Diëten? Moeten we afschaffen! Stap voor stap probeer ik de mensen die bij me op consultatie komen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Een streng dieet volgen zal op korte termijn wel resultaten hebben maar op lange termijn is dit meestal niet de oplossing. Een dieet heeft een begin en een einde. Nadien terug hervallen in oude eetgewoonten heeft vaak zeer nadelige gevolgen. Een gezonde levensstijl, je goed voelen, een goede balans, … dat is hetgeen ik probeer na te streven tijdens de begeleiding.

Meer over Diëtiste Joke Ramakers:

Ik vervul niet graag een commanderende rol, maar eerder een begeleidende rol. Ik help graag de mensen hun eigen parcours uitstippelen want iedereen is verschillend en heeft ook recht op een andere aanpak. Een levenswijze die we voor altijd kunnen volhouden, is mijn doel!

Wat kan Diëtiste Joke Ramakers u bieden?

Als diëtiste werkzaam in de obesitaskliniek te Mol, heb ik een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht. Dit houdt ook in een goede begeleiding van mensen na een vermageringsoperatie. Met als doel om voedingstekorten te vermijden en langdurig gewichtsverlies te bereiken. Ik heb ook genoten van een opleiding als diabeteseducator, dus mensen met een verhoogde suiker of diabetes behandeld met medicatie kunnen bij mij terecht. Ten slotte heb ik ook een grote interesse in het begeleiding van mensen tijdens hun zwangerschap.

Wie gingen u voor?

De meeste klanten komen van de omgeving: Koersel, Beringen, Beverlo, Heusden, Leopoldsburg, maar soms ook van in de ruimere omgeving van Limburg. wil je weten wat de ervaringen zijn van mijn klanten? neem dan een kijkje op mijn website www.dietiste-koersel.be in de rubriek succesverhalen.

Foto's

Diëtiste Joke Ramakers in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Diëtiste Joke Ramakers

Diëtiste Joke Ramakers

Diëtiste Joke Ramakers


Hopstraat 2 3582 Koersel
011 724 954 Klik om te bellen