Diëtiste Jade De Clercq


Elisabethstraat 17 2880 Bornem
+32478406330 Klik om te bellen

Over Diëtiste Jade De Clercq

Waarom is Diëtiste Jade De Clercq de beste keuze voor u?

Een persoonlijke aanpak is bij mij het centrale punt. Ik hou rekening met jou als persoon, maar ook met jouw omgevingsfactoren. Samen werken we individuele doelen en voedingsadviezen uit die voor jou haalbaar zijn. We creëren hierbij een passend advies omtrent gezonde voeding voor jou. Oude gewoontes worden vervangen door nieuwe, gezonde gewoontes.

Meer over Diëtiste Jade De Clercq:

Als diëtiste geef ik een voedingsadvies dat voor jou persoonlijk haalbaar is. Verder zal ik jouw coach zijn binnen jouw traject en zorg ik voor de nodige begeleiding.

Wat kan Diëtiste Jade De Clercq u bieden?

Een persoonlijk advies met individuele doelen zorgt voor een betere kans op succes en slagen. Tijdens de consultaties bekijken we dan ook waarom iets voor jou wel of juist niet goed gaat.

Wie gingen u voor?

Bij mij kan je naast advies over gezonde voeding ook terecht voor heel wat andere voedingsadviezen. Denk maar aan onder/overgewicht, diabetes type 2, hart- en vaatproblemen, darmproblemen, vegetarisme, ... Ik geef advies aan zowel kinderen, volwassenen als ouderen. Meer info kan je terugvinden op mijn website

   

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtiste Jade De Clercq


Elisabethstraat 17 2880 Bornem
+32478406330 Klik om te bellen