Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach


Smolderstraat 42/2 3540 Herk-de-Stad
0496939800 Klik om te bellen

Over Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach

Waarom is Eliane - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach de beste keuze voor jou?

1 op 1 begeleiding naar een gezonder leven. Persoonlijk voedingsadvies op een coachende manier. Jij staat centraal. Samen gaan we op zoek naar jouw optimale gezondheid.

Meer over Eliane Vanlangenaeker - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach:

Ik ben steun en toeverlaat voor mensen die voor een gezonde levensstijl willen gaan. De manier om energieker door het leven te gaan Persoonlijk advies, waar een mens mens mag zijn.

Ik ben in 2004 afgestuurd als Master (Lic.) Biomedische Wetenschappen en was vervolgens actief in de farmaceutische industrie. In 2018 startte ik een carrière-switch. Zo heb ik in jul 2020 het diploma van bacheloropleiding voedings-en dieetkunde succesvol behaald. 

De gezondheid van mijn mede-mens ligt me nauw aan het hart. Zo geloof ik dat persoonlijke begeleiding omtrent voedingsadvies en levensstijl, een belangrijke bijdrage heeft tot de gezondheid en levenskwaliteit van veel mensen.

Wat kan Eliane Vanlangenaeker - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach je bieden?

Via een intake gesprek maken we kennis en krijgen we een beeld van de huidige levensstijl en het huidige voedingspatroon. Tevens maken we tijdens elke consultatie een lichaamsanalyse om een duidelijk beeld te krijgen van je gezondheidstoestand.

Vervolgens kan je kiezen voor trajecten of losse consultaties. 

We bespreken je keuze en vervolgens worden afspraken gemaakt.

In een 2de consultatie wordt jouw traject verder in detail besproken en je plan verder uitgewerkt. Waar ging je al mee aan de slag en hoe ga je verder.

Voor wie een snelle en kordate aanpak wil, is er ook een optie om te gaan voor vervangmaaltijden. Deze worden als hulpmiddel ingeschakeld om er voor te zorgen dat je volwaardige maaltijden neemt en sneller je doelen kan bereiken. Vervolgens leer je stap voor stap je voedingsgewoonten aan te passen, waardoor je uiteindelijk overgaat naar gewone gezonde voeding. Een gezonde levensstijl voor een gezond en energiek leven.

Wie gingen je voor?

Mensen op zoek naar een persoonlijke aanpak om hun levensstijl en voedingspatroon aan te passen. Mensen die zich willen focussen op hun gezondheid.

Foto's

Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach

Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach

Diëtiste Eliane Vanlangenaeker bij 11-voedingscoach


Smolderstraat 42/2 3540 Herk-de-Stad
0496939800 Klik om te bellen