Diëtiste Dhawli Saeyvoet


Du Boislei 26 2930 Brasschaat
0468218295 Klik om te bellen

Over Diëtiste Dhawli Saeyvoet

Hallo, ik ben Dhawli Saeyvoet, jouw gediplomeerd diëtiste en voedingsdeskundige gespecialiseerd in eetstoornissen en emo-eten in Antwerpen.

Wil je afslanken of bijkomen op een gezonde manier? Heb je voor jezelf strenge regels opgemaakt over wat je wel en niet mag eten? Heb je oncontroleerbare eetbuien? Voel je je na het eten zo schuldig dat je extreem gaat sporten of braken? Probeer je zo weinig mogelijk te eten? 

Ben je voortdurend bezig met jouw gewicht en ken je de allernieuwste diëten? Word je verleid door de lekkere geur om toch die wafel, pizza of koffiekoek te kopen? Grijp je naar eten in stressvolle situaties, uit verveling of wanneer je je niet goed in je vel voelt? Word je niet blij van de hele dag door te denken aan wat je wel of niet mag eten?

Wanneer je meer grip wil krijgen op je eetgedrag, mag je bij mij aankloppen. Samen ontdekken en ontleden we jouw complexe band of constante strijd met eten. We focussen ons hierbij niet alleen op het topje van de ijsberg, maar gaan ook op zoek naar manieren om je vastgeroeste eetpatronen te doorbreken. 

Wat is de grote troef van Bewust Genieten? Ik ben geen voedingsdeskundige die je een kant-en-klaar dieet schema voorschotelt, maar ik help je wel om je terug in je eigen kracht te zetten en de controle over jouw eetgedrag te herwinnen. Hoe? We gaan op zoek naar onderliggende blokkades en haalbare veranderingen in je eetpatroon die voor jou comfortabel aanvoelen.

Het klinkt misschien cliché, maar ik werk recht vanuit het hart omdat ik voor mijn cliënten zoveel meer wil betekenen dan het puur opstellen en nakijken van eetschema’s. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om gevoel en emotie niet uit het oog te verliezen. Daarom mag je bij mij zijn wie je bent. Jij vertelt en ik luister. Ben jij klaar voor verandering? Geef het tijd, doe het stap voor stap, maar samen gaan we er wel voor.

Foto's

Diëtiste Dhawli Saeyvoet in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Artikelen

Voeding tegen angst en depressie:

Veel mensen zullen waarschijnlijk schrikken van het idee dat een groot aantal psychische aandoeningen te maken hebben met onze voeding. Geef je je darmbacteriën de juiste voeding, dan zorgen zij...

Onze locatie

Diëtiste Dhawli Saeyvoet


Du Boislei 26 2930 Brasschaat
0468218295 Klik om te bellen