Dietiste Celien Rombouts


Dreefweg 1 2321 Meer
0476331239 Klik om te bellen

Over Dietiste Celien Rombouts

Waarom is Dietiste Celien Rombouts de beste keuze voor u?

‘It’s all about your healthy habits’ omschrijft volledig mijn visie. Letterlijk vertaald betekend het 'het gaat allemaal over jouw gezonde gewoonten'. Ik wil jou laten zien dat je voor een gezonde levensstijl niet streng op diet moet. Nog sterker, er moet geen dieet gevolgd worden. Jou gezonde keuzes leren maken, gezonde gewoonten aanleren en je hierin coachen is één van de doelen die we tijdens de consultaties willen bereiken.

Bij mij zal je geen strenge regels krijgen, geen standaard voedingsschema’s of oneindige lijstjes met verboden voedingsmiddelen. We willen een mooie balans krijgen tussen een gezonde levensstijl en die extra’s (die je écht wel verdiend). Voor strenge crash – en/of modediëten ben je bij mij aan het verkeerde adres.  De gezondheid van jou als cliënt gaat voor mij boven alles.

Ik ben dus geen voorstander van diëten, maar wel van het veranderen van een ongezonde levensstijl naar een gezonde levensstijl. Door jezelf niet alles te ontzeggen maar terug een gezonde relatie met voeding op te bouwen, zonder schuldgevoelens, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker dit op lange termijn vol te houden.

Als diëtiste kijk ik verder dan enkel de voeding. Er zijn veel factoren die een invloed hebben op jou voedingskeuzes in het dagelijkse leven (gezin, werk, hobby’s …) . Deze factoren worden dan ook allemaal in kaart gebracht.

Overal zie je wel verschillende adviezen over hoe je nu gezond moet eten/leven. Er wordt zoveel verteld dus wat moet je nu nog geloven? Als erkend diëtiste geef ik je wetenschappelijk onderbouwde adviezen.

Foto's

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Dietiste Celien Rombouts

Dietiste Celien Rombouts

Dietiste Celien Rombouts


Dreefweg 1 2321 Meer
0476331239 Klik om te bellen