Diëtiste Bauke Van Roy


Zonnedauwstraat 22 3110 Rotselaar
0456201037 Klik om te bellen

Over Diëtiste Bauke Van Roy

Waarom is Diëtiste Bauke Van Roy de beste keuze voor jou?

Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd voedingsadvies voor verschillende voedingsgerelateerde problematieken. Zoals gewicht verliezen/aankomen, darm- en maagproblematiek, verstoorde bloedwaarden, hormonale klachten, voedingsallergieën en -intoleranties, hoge bloeddruk, vegetarische en veganistische voeding,... Door mijn erkenning als diëtist te combineren met de orthomoleculaire therapie probeer ik jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken. Zo help ik je graag verder naar een lichaam weer in balans met aandacht voor het fysieke en mentale aspect. Ook mag je heel wat concrete gezondheidstips verwachten en lekkere, simpele recepten zodat je zelf jouw gezondheid weer in handen kan nemen.

Meer over Diëtiste Bauke Van Roy:

Ik wil als diëtiste echt een verschil maken door op zoek te gaan naar de echte oorzaak en het lichaam te bekijken als een geheel. Daarom school ik mezelf voortdurend bij om met de meest concrete en correctie kennis te werk te gaan. Mijn doel is om mensen hun gezondheid weer in handen te laten nemen en een échte verbetering te zien van bepaalde klachten.

Wat kan Diëtiste Bauke Van Roy je bieden?

Ik combineer mijn erkenning als diëtiste met de orthomoleculaire therapie. Door deze twee studies te combineren probeer ik klanten via 1:1 consultaties van hun klachten af te helpen zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Het zal gaan van lichaamsmetingen, voedingsaanpassingen, levensstijladvies, bewegingsadvies en stressmanagement.

Wie gingen je voor?

Ik help klanten verder met een uiteenlopende voedingsgerelateerde problematiek. Dat gaat van gewicht verliezen/aankomen, darm- en maagproblematiek, verstoorde bloedwaarden (hoge cholesterol, hoge triglyceridewaarden, tekorten, verstoorde bloedglucose), vegetarische en veganistische voeding, hormonale klachten, voedingsallergieën en -intoleranties en verhoogde bloeddruk. Ik wil actief begeleiding geven om echt een verschil te maken op gezondheidsniveau. Het is geen eenmalig dieet maar een échte nieuwe levensstijl die wordt aangeleerd waarin ruimte is voor voldoende balans. Ik help mijn klanten graag zo concreet en praktisch mogelijk verder.

Foto's

Diëtiste Bauke Van Roy in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja