Diëtiste Bauke Groepspraktijk REEMED


Wezelbaan 60 3290 Schaffen
0456201037 Klik om te bellen

Over Diëtiste Bauke Groepspraktijk REEMED

Waarom is Groepspraktijk REEMED de beste keuze voor jou?

Je kan bij diëtiste Bauke Van Roy terecht voor gepersonaliseerd voedingsadvies voor verschillende voedingsgerelateerde problematieken. Zoals gewicht verliezen/aankomen, verstoorde bloedwaarden, hormonale klachten, voedingsallergieën en -intoleranties, hoge bloeddruk, vegetarische en veganistische voeding,... Door mijn erkenning als diëtist te combineren met de orthomoleculaire therapie probeer ik jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken. Zo help ik je graag verder naar een lichaam weer in balans met aandacht voor het fysieke en mentale aspect. Ook mag je heel wat concrete gezondheidstips verwachten en lekkere, simpele recepten zodat je zelf jouw gezondheid weer in handen kan nemen.

Meer over Groepspraktijk REEMED:

Ik wil als diëtiste in groepspraktijk REEMED echt een verschil maken door op zoek te gaan naar de echte oorzaak en het lichaam te bekijken als een geheel. Daarom school ik mezelf voortdurend bij om met de meest concrete en correctie kennis te werk te gaan. Mijn doel is om mensen hun gezondheid weer in handen te laten nemen en een échte verbetering te zien van bepaalde klachten. Het is fijn werken in een multidisciplinaire groepspraktijk omdat het snel hulp aangeboden kan worden door andere disciplines indien dit nodig is. Bij groepspraktijk REEMED kan je terecht voor kinesitherapie, osteopathie, personal training, psychologische begeleiding en dieetadvies. 

Wat kan Groepspraktijk REEMED je bieden?

Als diëtiste in groepspraktijk REEMED combineer ik mijn erkenning als diëtiste met de orthomoleculaire therapie. Door deze twee studies te combineren probeer ik klanten via 1:1 consultaties van hun klachten af te helpen zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Het zal gaan van lichaamsmetingen, voedingsaanpassingen, levensstijladvies, bewegingsadvies en stressmanagement.

Wie gingen je voor?

Ik help klanten verder met een uiteenlopende voedingsgerelateerde problematiek. Dat gaat van gewicht verliezen/aankomen, verstoorde bloedwaarden (hoge cholesterol, hoge triglyceridewaarden, tekorten, verstoorde bloedglucose), vegetarische en veganistische voeding, hormonale klachten, voedingsallergieën en -intoleranties en verhoogde bloeddruk. Ik wil actief begeleiding geven om echt een verschil te maken op gezondheidsniveau. Het is geen eenmalig dieet maar een échte nieuwe levensstijl die wordt aangeleerd waarin ruimte is voor voldoende balans. Ik help mijn klanten graag zo concreet en praktisch mogelijk verder.

Foto's

Diëtiste Bauke Groepspraktijk REEMED in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja