Diëtiste Ann Berger


Elzenlaan 10 2390 Malle
0474477887 Klik om te bellen

Over Diëtiste Ann Berger

Waarom is Diëtiste Ann Berger de beste keuze voor jou?

Als diëtiste en voedingsdeskundige geef ik advies rond algemene gezonde voeding. Hiernaast kan je bij mij terecht voor medisch voeding- en dieetadvies.

Samen met jou stel ik een persoonlijk, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon op. Hierbij hou ik rekening met je persoonlijke situatie en je huidige voedingspatroon. Elk persoon is uniek en heeft zijn of haar gewoontes en voorkeuren. We ontwikkelen samen een gezonde levensstijl waar je op lange termijn de vruchten van zal plukken.

Naast voeding- en bewegingsadvies geef ik workshops en voordrachten voor groepen, in scholen en bedrijven. Hiervoor stel ik  een programma op maat op, dat strookt met jouw vraag.

Ik studeerde af als diëtiste en voedingsdeskundige aan de AP-Hogeschool te Antwerpen.  Gepassioneerd voor mijn job en vakgebied motiveer ik jou om je doel te behalen. Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD). Door regelmatige bijscholingen te volgen blijf ik up-to-date omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Patiënten uit alle leeftijdsgroepen kunnen bij me terecht voor voeding- en dieetadvies: van zwangere vrouwen, baby’s, peuters en kleuters tot (jong)volwassenen en senioren.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor informatie naar andere dieetadviezen.

Diëtiste Ann Berger in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Diëtiste Ann Berger


Elzenlaan 10 2390 Malle
0474477887 Klik om te bellen