Diëtiste Aan Zee (Bredene)


Sluizenstraat 15 8450 Bredene
0495 57 15 34 Klik om te bellen

Intuïtief eten
Emotioneel eten
Eetstoornissen

Over Diëtiste Aan Zee (Bredene)

Waarom is Diëtiste Aan Zee de beste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar een gezonde manier van eten die niet aanvoelt als het zoveelste dieet? Wil je graag op een positieve manier en zonder beperkingen je voedingsgewoontes aanpakken en samen op zoek gaan naar een eetpatroon dat bij jou past?

Twijfel dan niet langer, kies voor jezelf en begin vol enthousiasme aan jouw weg naar een nieuwe en gezondere levensstijl. Met vertrouwen en respect verkennen we jouw leefwereld, jouw voorkeuren en werkpunten op het vlak van voeding en zoeken we samen naar wat jij nodig hebt.

Geen quick fix, maar een duurzame verandering van je eetpatroon!

Meer over Diëtiste Aan Zee

Ik ben Bieke Derdeyn, erkend diëtiste aan de kust met een praktijk in Bredene en Oostende.

Iedere mens is uniek en mijn ervaring heeft mij geleerd dat ieder lichaam anders is en anders reageert. Daarom probeer ik steeds zo persoonlijk mogelijk te werken en te luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik houd niet van het woord ‘diëten’. Het gaat erom dat jij een manier van eten vindt die bij je past, zonder honger of strikte beperkingen. Leer denken op lange termijn en durf je eigen eetgedrag onder de loep te nemen. Het verschil zit ‘m namelijk vaak in die kleine gewoontes die we erop na houden en waarvan we ons niet altijd bewust zijn.

In mijn aanpak ga ik je coachen en begeleiden. Zie mij dus als iemand die samen met jou op pad gaat en je aan de hand van tips en tricks leert hoe je met vallen en opstaan je einddoel kan bereiken.

Wat kan Diëtiste Aan Zee je bieden?

Voedingsadvies op maat bij vermagering, tips en tricks om op een gezonde manier bij te komen in gewicht, advies bij een vegetarische of veganistische levensstijl, advies bij verhoogde cholesterol, verhoogde bloeddruk, afwijkende bloedsuikerwaarden of insulineresistentie, advies bij gluten- en/of lactoseintolerantie, advies voor kinderen, coaching bij het omgaan met emotioneel eten en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten...

Voeding op jouw maat

Foto's

Diëtiste Aan Zee

Diëtiste Aan Zee (Bredene) in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Team

Onze locatie

Logo Diëtiste Aan Zee (Bredene)

Diëtiste Aan Zee (Bredene)

Diëtiste Aan Zee (Bredene)


Sluizenstraat 15 8450 Bredene
0495 57 15 34 Klik om te bellen