Diëtist Tom Vandenbussche


Stierenpad 14 8210 Zedelgem
0472/840130 Klik om te bellen

Over Diëtist Tom Vandenbussche

Ik ben Tom Vandenbussche, afkomstig uit Aartrijke en momenteel woon ik in Torhout.

Ik ben afgestudeerd in juni 2011 als professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Brugge Oostende (nu Vives). Van mei 2011 tot juli 2015 werkte ik als (onco)diëtist in de Sint-Jozefskliniek te Izegem. Ik begeleidde er oncologische en palliatieve patiënten op vlak van voeding. Hierbij was ik lid van het palliatief en oncologisch supportteam. Verder deed ik consultaties en gaf ik dieetadvies op maat.

Sinds april 2015 ben ik gestart als zelfstandig diëtist en maak ik deel uit van de paramedische praktijk Clavis in Torhout waar ik mijn eigen consultatieruimte heb. Ons team bestaat naast mezelf uit een osteopate, een logopedist en een psycholoog. Daarnaast werk ik samen met Revasport Rumbeke waar een kinesist en personal trainer tewerkgesteld zijn. Daar heb ik ook een ruimte om consultaties uit te voeren.

Vanaf september 2015 ben ik sportdiëtist bij de online community SuperCoureur. Dit is een trefpunt voor de actieve en sportieve fietser.

Sinds april 2016 werk ik als diëtist bij het sportmedisch testcentrum Running and More in Brugge.

In het najaar van 2016 ben ik ook lesgever voeding en sportvoeding voor verschillende opleidingen binnen Syntra West.

Ik ben lid van de Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten en erkend bij het RIZIV. Mijn specialisaties zijn sportvoeding, gezonde voeding, over- en ondergewicht, voedselallergie en -intolerantie en maag- en darmproblemen. Diabeten met diabetespas kunnen ook bij mij terecht.

In mijn vrije tijd ben ik intensief met sport bezig. Ik doe namelijk aan competitiewielrennen bij elite zonder contract. Als diëtist/wielrenner weet ik welke behoeftes sporters hebben op vlak van voeding en vanuit mijn persoonlijke interesse heb ik mij daarin verder gespecialiseerd. Ik heb ondertussen het diploma van sportvoedingsadviseur behaald en volg regelmatig bijscholingen om mee te zijn met de laatste trends op vlak van voeding en sport.

Diëtist Tom Vandenbussche in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtist Tom Vandenbussche


Stierenpad 14 8210 Zedelgem
0472/840130 Klik om te bellen