sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Jagersstraat 24
    2140 Borgerhout
  • 0472888363
  • Website

Tina Somers - Liever Eten

Waarom is Tina Somers de beste keuze voor jou?

Stop met diëten en meer intuïtief eten! Ik leer je weer liever eten zodat jij kan genieten zonder schuldgevoelens of schaamte. Via de principes van intuïtief eten begeleid ik jou om weer in je eigen kracht te staan en zelf voedingskeuzes te maken waar jouw lichaam fysiek en mentaal happy en energiek van wordt. Ik leer je honger- en verzadigingssignalen ontdekken en bewust met voeding en beweging omgaan zodat je de alles of niets mentaliteit kan loslaten. Eten is complex, net als het leven! Klaar om te stoppen met diëten en/of overeten?! Ik help je op weg door middel van de wetenschappelijk onderbouwde principes van Intuïtief eten en gezondheid op elk gewicht. Je hoeft niet af te slanken om gezond te zijn!

Meer over Tina Somers:

Al 6 jaar begeleid ik mensen die op een gezonde manier wensen af te slanken. Steeds vaker zag ik dat intentioneel gewicht verliezen (diëten) de eerste maanden wel lukt maar voor veel mensen op lange termijn zorgt voor frustraties en verdriet. Inderdaad, de meerderheid van de mensen komt ondanks alle moeite van de wereld weer bij. Zowel vanuit mijn eigen ervaring met diëten – ik had zelf jarenlang een verstoorde relatie met voeding en beweging – als vanuit mijn ervaring als gezondheidscoach ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. 4 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met Intuïtief eten. Ik volgde heel het traject als zorgvrager en na het behalen van mijn bachelor diploma voedings- en dieetkunde specialiseerde ik mij als professional aan het London Center for Intuitive Eating en bij Eveline Tribole, één van de grondleggers. Et voilà, hier ben ik dan, helemaal klaar om samen met jou te werken aan een goede relatie met voeding en beweging zodat jij de beste en meest gezonde versie van je schone zelf kan zijn!

Wat kan Tina Somers je bieden?

Ik doe face to face consultaties, in real life of via Zoom (online). Op maandag en vrijdag kan je in mijn privépraktijk in Borgerhout terecht, op woensdag voormoddag en donderdagavond bij gezondheidsstudio Sisu in Schelle en op woensdagnamiddag en avond ontvang ik mensen in Praktijkhuis de Schom in Berchem. Zoom consultaties kunnen flexibel ingepland worden. Verder bied ik een online coachingstraject aan, lees hier meer:

Wie gingen je voor?

Minder eetbuien, minder emotioneel eten, meer positivisme en leefdesvreugde, meer zelfvertrouwen, betere bloedlipidenwaarden, minder verstoorde eetgewoonten, meer plezier in beweging, meer genieten van eten, minder schaamte, minder schudgevoelens, meer inzicht in de werking van het lichaam, betere voeling met de fysieke sensaties van het eigen lichaam.


Foto's van Tina Somers - Liever Eten


Tina Somers - Liever Eten in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Nee