sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Prins Karellaan 15
    8450 Bredene
  • 0495571534

Diëtiste Bredene

Waarom is Diëtiste Bredene de beste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar advies op maat? Of zoek je naar iemand die je kan helpen om los te komen van het emotie-eten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Kan langs en ik kijk samen met jou hoe ik je kan verder helpen. Of het nu gaat over het creëren van een gezonder eetpatroon of om te kijken hoe het komt dat je eet. Samen zoeken we naar de oorzaak en pakken we deze aan, zodat je een resultaat krijgt op de lange termijn. Heb je nog vragen of wil je meer te weten komen over mijn manier van werken? Dan kan je dit altijd bekijken op mijn website.

Meer over Diëtiste Bredene:

De praktijk in Bredene maakt deel uit van diëtistenpraktijk Lotte De Clercq. Hierdoor kom je in een praktijk terecht waar samenwerken centraal staat en er gekeken wordt hoe we je het best kunnen helpen. Je krijgt van ons een hoop advies en we kijken echt hoe we jou persoonlijk verder kunnen helpen. Niet alleen standaard dieetadvies, maar er wordt ook gekeken naar wat er achter zit. Zo heb je een totaal aanpak die hopelijk ook bij jou past.

Wat kan Diëtiste Bredene je bieden?

Kom gerust langs voor een 1-op-1 gesprek, hierdoor wordt je persoonlijk verder geholpen. Heb je nood aan gezonde inspiratie om te koken of wil je weten hoe je dit makkelijk kan aanpakken? Kijk dan snel op de blog en wordt hierdoor geïnspireerd. Woon je te ver, maar vind je onze manier van werken echt iets voor jou? Dan kan je natuurlijk ook altijd een online consultatie inboeken of je inschrijven voor het online traject. Hierdoor kunnen we je zo goed mogelijk op weg helpen. Je kan terecht in de praktijk in Bredene voor verschillende soorten advies:` - Gezonde voeding, - vegetarische en veganistische voeding, - gezond afvallen of bijkomen, - voeding voor kinderen, - allergieën en intoleranties, - fodmap dieet, - emotioneel eetgedrag, - ...Diëtiste Bredene in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Nee

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Ja