sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Groenstraat 6
    3472 Kortenaken
  • 0496939800
  • Website

Eliane Vanlangenaeker - erkend di¨etiste bij 11-voedingscoach

Waarom is Eliane - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach de beste keuze voor jou?

1 op 1 begeleiding naar een gezonder leven. Persoonlijk voedingsadvies op een coachende manier. Jij staat centraal. Samen gaan we op zoek naar jouw optimale gezondheid.

Meer over Eliane Vanlangenaeker - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach:

Ik ben steun en toeverlaat voor mensen die voor een gezonde levensstijl willen gaan. De manier om energieker door het leven te gaan Persoonlijk advies, waar een mens mens mag zijn.

Ik ben in 2004 afgestuurd als Master (Lic.) Biomedische Wetenschappen en was vervolgens actief in de farmaceutische industrie. In 2018 startte ik een carrière-switch. Zo heb ik in jul 2020 het diploma van bacheloropleiding voedings-en dieetkunde succesvol behaald. 

De gezondheid van mijn mede-mens ligt me nauw aan het hart. Zo geloof ik dat persoonlijke begeleiding omtrent voedingsadvies en levensstijl, een belangrijke bijdrage heeft tot de gezondheid en levenskwaliteit van veel mensen.

Wat kan Eliane Vanlangenaeker - erkend diëtiste bij 11-voedingscoach je bieden?

Via een intake gesprek maken we kennis en krijgen we een beeld van de huidige levensstijl en het huidige voedingspatroon. Tevens maken we tijdens elke consultatie een lichaamsanalyse om een duidelijk beeld te krijgen van je gezondheidstoestand.

In een 2de gesprek bespreken we hoe je met de eerste acties aan de slag bent gegaan. Wat ging goed, wat ging minder goed. Waar liggen je struikelblokken. We bespreken een door jou gekozen onderwerp, iets waar je graag meer over wil weten ter ondersteuning van jou nieuwe gezonde levensstijl. Je gaat verder met een persoonlijk voedingsadvies. Alles steeds op maat van jouw voorkeuren en levenspatroon. Daarna volgens indien gewenst en nodig coachingsgesprekken. Deze zijn ter ondersteuning en behoud van je nieuwe gezonde levensstijl. Frequentie wordt steeds in overleg bepaald. Wat heb jij nodig? Dat is de vraag die steeds centraal blijft staan.

Wie gingen je voor?

Mensen op zoek naar een persoonlijke aanpak om hun levensstijl en voedingspatroon aan te passen. Mensen die zich willen focussen op hun gezondheid.

Sportieve mensen die hun sportprestaties willen optimaliseren


Foto's van Eliane Vanlangenaeker - erkend di¨etiste bij 11-voedingscoachEliane Vanlangenaeker - erkend di¨etiste bij 11-voedingscoach in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Ja