sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ter Couter 3
    8930 Menen
  • 0475793372

Fit-Eat Menen - Diëtist en diabeteseducator Jozefien Dhondt

Waarom is Fit-Eat - Diëtist en diabeteseducator Jozefien Dhondt de beste keuze voor jou?

“Geniet met mate”! Op basis van uw gewoontes maak ik een voedingsschema die voldoen aan uw noden! Er wordt een doelstelling vooropgesteld met zicht op een resultaat op lange termijn (en dat behouden blijft). Stap voor stap werken we samen naar het doel dat u voor ogen heeft. Iedere consultatie wordt er documentatie en een staal meegegeven. Ik ben afgestudeerd als voedingsdeskundige en diabeteseducator.

Meer over Fit-Eat - Diëtist en diabeteseducator Jozefien Dhondt:

Ik werk niet met crashdiëten of zakjes. Natuurlijke voedingsmiddelen krijgen de voorkeur. Het is belangrijk dat er via de gewoontes wordt gewerkt zodanig dat de patiënt het niet ervaart als ‘diëten’. Ik hoop om zo mijn patiënten wegwijs te kunnen maken binnen de wereld van voeding en hen blijvende steun te bieden bij vragen of moeilijkheden.

Wie gingen je voor?

Mensen die gezondere levensstijl willen of vermageren kunnen zeker bij mij terecht. Aangezien ik diabeteseducator ben zijn diabetici welkom in mijn praktijk. Cholesterol, allergieën, intoleranties, bariatrische chirurgie kunnen ook bij mij terecht.Fit-Eat Menen - Diëtist en diabeteseducator Jozefien Dhondt in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Ja