sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Baleman 32
    2450 Meerhout
  • 0474780148

Mission Nutrition

Waarom is Mission Nutrition de beste keuze voor jou?

Individuele coaching naar een gezond, energiek en zelfzeker leven met een duurzaam resultaat. Wetenschappelijk onderbouwd advies waarbij de recentste inzichten toegepast worden. Nieuwe gewoontes worden geïnstalleerd dmv onze bewezen aanpak waardoor gezond eten een tweede natuur wordt. Dit door een Precision Nutrition gecertificeerde coach, gediplomeerd diëtist, gespecialiseerd in sportvoeding.

Meer over Mission Nutrition:

Iedereen is in staat zich goed te voelen en de doelen te bereiken die hij of zij voor ogen heeft. Gezond, fit en zelfzeker in het leven staan doe je niet door het volgen van een dieet of schema. Zowat elk dieet, voedingsadvies of de zoveelste mening werkt om af te vallen. Maar is het gezond? En bereik je ermee wat je wil op langere termijn? Eetgedrag en mentale status zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom geloof ik in een aanpak die zowel gericht is op voeding als op mindset. Gewoontes die je gedurende jaren opbouwt kan je niet zomaar in een paar weken afleren. Door op zoek te gaan naar jouw intrinsieke drijfveren en deze stap voor stap te vertalen naar een leefstijl die bij jou past. Om jou op de juiste manier te kunnen begeleiden hecht ik veel belang aan wetenschappelijk onderbouwd advies en pas ik de recentste inzichten toe in mijn praktijk. We installeren samen nieuwe gewoontes waardoor gezond eten een tweede natuur wordt. Zo kan ook jij voorgoed een evenwicht vinden.

Wat kan Mission Nutrition je bieden?

Je kan bij ons terecht voor begeleiding rond Vermagering / Vetverlies Verzwaren / Spieropbouw Wijziging lichaamssamenstelling Sportvoeding Emotioneel eten / Stress eten Gezonde voeding Kinderen: moeilijke eters Pre- en postnataal en borstvoeding Afhankelijk van jouw noden wordt het beste plan van aanpak uitgestippeld tijdens een intakegesprek. Begeleiding kan in ons compleet en exclusief voedingscoachingsprogramma of op consultatiebasis.

Wie gingen je voor?

Mensen die zich beter willen voelen en een gezonde levensstijl willen aanleren zodat het een tweede natuur wordt. Vermagering / Vetverlies Verzwaren / Spieropbouw Wijziging lichaamssamenstelling Sportvoeding Emotioneel eten / Stress eten Gezonde voeding Kinderen: moeilijke eters Pre- en postnataal en borstvoeding



Mission Nutrition in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Ja