Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Reytstraat 14
    9700 Oudenaarde
  • 055312011
  • Website

Beauty&Fashion

Waarom is Beauty&Fashion de beste keuze voor jou?

Onze slogan is Look Better/ Feel Better. Ons F.I.T afslank-gezondheidsprogramma is zeer eenvoudig en speciaal ontwikkeld om u een gezondere levensstijl aan te leren en zo u te helpen naar een optimale gezondheid waar u zich vooral veel fitter en energieker gaat voelen . Maar waarmee je op een gezonde manier gaat afslanken, zonder jojo-effect enkel vetverlies en geen spiermassa ! Ik geef na een total bodyscan gratis persoonlijke begeleiding en advies om uw doelen te bereiken ,wat deze ook mogen zijn . -Werken enkel op afslanken. -Gezondheidsklachten zoals: Bent u fysiek of emotioneel uitgeblust. Wilt u zich terug energiek en vitaal voelen. Maag- darm- huidproblemen Wilt u een leven met zo weinig mogelijk medicatie Bent u suikerverslaafde of emotie-eter Hebt u spier- of gewrichtsklachten, ondergewicht, overgewicht, slechte slaapkwaliteit, diabetes, cholesterol, migraine........ Een verkeerd voedingspatroon,stress, medicijnen, liggen vaag aan de basis van tal van lichamelijke klachten. Door kleine aanpassingen in het voedingspatroon kan je al heel wat bereiken ! Ik help u bij uw zoektocht naar een natuurlijke gezondheid !

Meer over Beauty&Fashion:

Ik werk als gezondheidsconsulente en mijn missie is om zoveel mogelijk mensen op een natuurlijke manier te helpen naar een optimale gezondheid . Gezond oud worden met zo weinig mogelijk medicatie ! Andere consulentes op te starten die op hun beurt dan kunnen te werk gaan als gezondheidsconsulentes .

Wat kan Beauty&Fashion je bieden?

De firma waar ik mee werk bestaat reeds 40 jaar en vertegenwoordigd in 160 landen de producten zijn van hoogstaande kwaliteit, 100% natuurlijk en voldoen aan alle certificaten alles op basis van Aloë Vera, duurzaam geproduceerd en Fairtrade producten, volledig wetenschappelijk onderbouwd, enkel verkrijgbaar bij erkende distributeurs . Ik kan je een gewone klantenkorting 15% geven of een VIP klantenkorting 35% naargelang uw wensen en behoeften !

Wie gingen je voor?

Mijn trouwe klanten kunnen steeds op mij rekenen en advies vragen ivm hun begeleiding tijdens het programma. De begeleiding, tips naar gezonde voeding, recepten en de bodyscan zijn persoonlijk en gratis en inbegrepen in het pakket . Mijn missie is zoveel mogelijk mensen helpen op hun zoektocht naar een optimale gezondheid.


Foto's van Beauty&Fashion


Deze diëtist in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Nee