sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Verbindingsstraat 122
    9100 Sint-Niklaas
  • +32479402269

Johanna Van Bost

Waarom is Johanna Van Bost de beste keuze voor u?

Take care of your body, it's the only place where you can live is mijn slogan! je hebt maar 1 lichaam zonder wisselstukken dus draag er zorg voor en investeer in jouw gezondheid! Ik geef mijn orthomoleculaire kennis graag door zodat je weet wat je eet en wat het doet met jouw lichaam! Kennis is gezondheid en Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

Meer over Johanna Van Bost:

Ik was 38 jaar toen ik begon met toestelturnen en atletiek. De eerste 5 jaar turnde ik met mijn westers voedingspatroon maar ik ondervond dat het beter kon; na een training was ik altijd heel moe en recupereerde traag, maar ik dacht dat het aan mijn ouderdom lag. Ik trainde 3/week samen met 14 jarigen en deed mee aan wedstrijden. Ik verdiepte me in het voedingsadvies van de orthomoleculaire wetenschap en leerde ook de voeding van Herbalife kennen en met deze combinatie kan het niet meer stuk! Ik ben nu veel minder moe na een training en recupereer veel sneller! Ik heb ondervonden dat als je intensief aan sport doet je jouw lichaam extra voedingsstoffen moet geven om verantwoord en vitaal ouder te worden! Ik voel me 25 maar ben 50 en mijn favoriete toestellen zijn damesbrug en rekstok! Je kan eens een kijkje nemen op instagram FitCoachJohanna.

Wat kan Johanna Van Bost u bieden?

Iedereen: gratis en vrijblijvend:een lichaamsanalyse en  informatie over het belang van het uitgebalanceerd ontbijt met 52 voedingsstoffen. 7 dagen pakket: ontbijt, coaching, opvolging, tips en weetjes, bodyscan, sportprogramma: je staat er niet alleen voor!Sportadvies: Het belang van zuiver water en kwalitatieve nutricijnen. Aanpassen van de huidige voedingsgewoonten. Sportblessures grotendeels voorkomen en genezen en  opvolging met bodyscan. 90' Voordracht: Middelbare en  hoge scholen: de gezonde en vitale scholier, student. Sportclubs: De verantwoorde sporter: de 5 biochemische reacties van elke sporter.


Foto's van Johanna Van BostJohanna Van Bost in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Nee