sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Grotenbergestraat 164
    9620 Zottegem
  • 0478170874

Laura De Rocker - vari.eet

Waarom is Laura De Rocker - vari.eet de beste keuze voor u?

Voeding maakt een heel belangrijk onderdeel uit van ons leven. Het is onze brandstof. Iedereen is echter uniek en heeft dus zijn eigen individuele voedingsbehoeften. Ik maak je wegwijs in de snel veranderende wereld van voeding en stel met jou een persoonlijk voedingsplan op. Zo kan jij de beste versie van jezelf worden. Op naar een gezondere jij!

Meer over Laura De Rocker - vari.eet:

Iedereen is uniek en heeft dus ook unieke behoeften. Dit geldt ook voor de voeding. Ik ga heel persoonlijk te werk om jou het beste advies op jouw maat te kunnen geven. Haalbaar, gezond en eerlijk. Wordt de beste versie van jezelf!

Wat kan Laura De Rocker - vari.eet u bieden?

je kan bij mij terecht voor ddvies en begeleiding bij: - Algemene gezonde voeding - Overgewicht en obesitas - Ondergewicht - Ondervoeding en onbedoeld gewichtsverlies - Kauw- en slikproblemen - Hart- en vaatvriendelijke voeding (cholesterol, hoge bloeddruk…) - Maag- en darmproblematieken - Diabetes type I en II en prediabetes - Vegetarische en veganistische voeding - Sportvoeding - Voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding - Voedingsallergieën en –intoleranties - Voeding bij botontkalking - …

Wie gingen u voor?

Iedereen is bij mij welkom. Hoe meer variatie in mijn cliënten, hoe groter de uitdaging, maar vooral... hoe groter de voldoening voor mij!


Foto's van Laura De Rocker - vari.eetLaura De Rocker - vari.eet in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Nee