Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Muisstraat 47
    9450 Haaltert
  • 0485/56.84.87
  • Website

VShape Food & Fitness / Body Fit Gym

Meer over VShape Food & Fitness / Body Fit Gym:

Wij zijn een team van voedingsdeskundigen en fitnessinstructeurs die jou op weg helpen naar een gezonde levensstijl. Wij zijn er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil bekomen en/of wil behouden. Voor mensen met een gluten- en/of lactose intolerantie tot veganisten en sporters die begeleiding nodig hebben met hun voedingsschema's. VShape helpt waar nodig en zet de juiste persoon klaar voor een oplossing op jouw maat gemaakt! U komt langs bij ons op kantoor en er wordt een volledige analyse gemaakt van zowel uw voedingsgewoontes als van uw lichaam (dit aan de hand van professionele medische apparatuur). Woont u te ver weg? Geen probleem! Wij bieden ook ONLINE begeleiding aan. Vraag zeker vrijblijvend informatie!

Wat kan VShape Food & Fitness / Body Fit Gym u bieden?

In deze vestiging bieden wij ook fitness aan. U kan bij ons komen fitnessen in combinatie met uw voedingsschema om zo een NOG beter resultaat neer te zetten.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn het allemaal eens. Onze gym heeft gewoon de beste sfeer! Mensen rijden graag 30km en passeren graag de grote commerciële ketens om bij ons hun portie fitness te komen halen. De persoonlijke aanpak primeert nog steeds


Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Nederlandse Vereniging van Diëtisten:

Nee