sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Koning Albert I Laan 127
    8800 Roeselare
  • 0478340909

Body Invest Roeselare

Body Invest is een afslankstudio in Roeselare waar gezonde voeding, beweging en een persoonlijke begeleiding centraal staan. Diëtiste Tine stelt samen met jou een plan op maat voor. Je kan hierbij kiezen om via de klassieke gezonde voeding te werken, wil je dat het allemaal wat sneller gaat? Dan kan je sneller gewicht verliezen door gebruik te maken van het proteïnedieet, maaltijdvervangers of voedingssupplementen.

Bij het sporten maken we gebruik van elektrofitness. Tijdens een E-Fit sessie van 20 minuten wordt je persoonlijk begeleid en krijg je dezelfde resultaten als anderhalf uur afzien in de fitnesszaal. Dit komt doordat het speciale pak dat je aantrekt via elektrische impulsen zorgt voor 36 000 spiercontracties zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. De spierstimulatie gaat bovendien veel dieper en intenser dan tijdens een gewone training. Hierdoor mag je snellere resultaten verwachten en kunnen we specifiek op bepaalde probleemzones zoals het buikje, de lovehandles, de dijen, de hangarmen,... werken. Met twee keer per week E-Fitten bereik je heel snel en efficiënt resultaat. Bovendien is deze methode uitermate geschikt voor personen met rug- en gewrichtsklachten aangezien we kunnen sporten zonder belasting van het lichaam.

Wil je graag een platte buik? Snel en blijvend gewicht verliezen? Of wil je komaf maken met cellulitis? Boek dan nu een gratis proefsessie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


Foto's van Body Invest RoeselareBody Invest Roeselare in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten:

Nee