Balanced Food by Marissa


Werchtersesteenweg 130 4 3150 Haacht
0471 70 95 24 Klik om te bellen

Over Balanced Food by Marissa

Waarom is Balanced Food by Marissa de beste keuze voor jou?

BALANCED FOOD staat voor een gebalanceerd en haalbaar voedingspatroon, dat ook op langere termijn kan volgehouden worden. Hierbij vind ik een gepersonaliseerde aanpak belangrijk. Balans is hierbij het sleutelwoord. D.w.z. geen strikt dieet, wel een wetenschappelijk onderbouwd advies.

Meer over Balanced Food by Marissa:

Ik ben Marissa Aerts en ben een door het RIZIV erkend diëtiste. Ik begeleid je om je doel te bereiken en nadien ook te kunnen behouden. Dit aan de hand van een gezond en gebalanceerd voedingsadvies. Mijn toekomstdoel is om naast regulier voedingsadvies ook de nodige aandacht te geven aan mensen met het prikkelbare darm syndroom. Ook zij kunnen via voeding geholpen worden.

 

Wat kan Balanced Food by Marissa je bieden?

Ik bied geen "quick fix", maar begeleiding o.b.v. een gebalanceerde voeding. Hierbij probeer ik zo persoonlijk mogelijk te werken en te luisteren naar je noden. Ik probeer ook zoveel mogelijk bijkomende informatie te voorzien om de begeleiding te ondersteunen. Hiermee bedoel ik: productlijsten, winkelkaartjes, recepten,.. Zowel fysieke als online consulten zijn mogelijk, om de drempel naar de diëtiste zo laag mogelijk te houden. Naast voeding bij gewichtsreductie, kan je ook bij mij terecht voor volgende aspecten: gewichtstoename o.b.v. gezonde voeding, diabetes type 2, (niet-erfelijke) verhoogde cholesterol, vegetarische voeding, prikkelbare darm syndroom (FODMAP-dieet), maag- en darmproblemen, gluten- en/of lactose-intolerantie, ..

Wie gingen je voor?

Mijn klantenbestand bestaat uit een breed spectrum, dit gaat van vermagering tot maag- en darmproblemen. Ik streef naar een ervaring van de mensen waarbij ze niet het gevoel hebben op een strikt dieet te staan. Goed luisteren naar de klant is hierbij essentieel.

Balanced Food by Marissa in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Balanced Food by Marissa


Werchtersesteenweg 130 4 3150 Haacht
0471 70 95 24 Klik om te bellen