Annick De Vriese/MDV Consulting


konijnenpijp 12 8200 Sint-Michiels
050/386898 Klik om te bellen

Over Annick De Vriese/MDV Consulting

 

 

Als diëtiste en voedingsdeskundige verstrek ik advies op maat met aandacht voor de unieke persoonlijkheid van iedere cliënt. Het opgestelde voedingsplan is maatwerk en houdt rekening met de individuele noden en de individuele eet-en leefomstandigheden. Tijdens de coaching besteed ik ook voldoende aandacht aan de relatie tussen voeding en emoties. Mijn missie is om mensen op weg te helpen naar een betere levenskwaliteit. Door het volgen van de coaching voelen mensen zich terug zelfverzekerder, vitaler, energieker en stralender dan ooit.

Persoonlijke voedingsbegeleiding bij overgewicht, cholesterol, diabetes, obesitaschirurgie, allergie, darmproblemen, ... voor kinderen en volwassenen, ook consultaties aan huis, erkende diëtiste door het RIZIV, ook geven van voordrachten en cursussen ivm voeding en gezondheid voor bedrijven en instellingen.

Foto's

Als diëtiste en voedingsdeskundige verstrek ik advies op maat met aandacht voor de unieke persoonlijkheid van iedere cliënt. Het opgestelde voedingsplan is maatwerk en houdt rekening met de individuel

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Annick De Vriese/MDV Consulting


konijnenpijp 12 8200 Sint-Michiels
050/386898 Klik om te bellen