11-voedingscoach


Meldertsebaan 150 3560 Lummen
0496 93 98 00 Klik om te bellen

Over 11-voedingscoach

Over mezelf

Ik ben Eliane, een erkend diëtiste en kindereetcoach bij 11-voedingscoach.

Je vindt me als diëtiste te Herk-de-Stad bij Praktijk Motus en in privé praktijk te Lummen waar ik jong en oud begeleid naar een gezond gewicht en gezonde levensstijl.

Mijn verhaal

Ik ben diëtiste geworden na een carrière-switch vanuit de farmaceutische industrie. Geboeid door de impact van voeding op het menselijk lichaam en de passie om te experimenteren met voeding, maakte ik in 2018 een carrière-switch. Ik wilde mensen meer helpen en na het volgen van verschillende opleidingen, behaalde ik o.a. in jul 2020 mijn diploma als bachelor in voedings- en dieetkunde bij de Thomas More hogeschool te Geel.

Bij mij kan je terecht voor:

Door mijn liefde voor kinderen en om hen beter bij te staan volgde ik de opleiding van Hip & Healthy België en werd zo kindereetcoach. Op deze manier kan ik kinderen en jongeren helpen groeien naar hun gezonde levensstijl. Op een leuke manier hen leren gezonde keuzes te maken, zonder strenge regels, crash diëten of andere vreemde dingen. Zowel voor kinderen met overgewicht of de selectieve (moeilijke) eters.

Daarnaast ben ik ook EQ3-mentor. Voor volwassenen met overgewicht of obesitas waarbij een klassiek vermageringsdieet niet het gewenste resultaat oplevert. Of als er tijdelijk nood is aan een hulpmiddel om over te gaan naar een gezond en duurzaam gewicht. Dan kan er beroep worden gedaan op de vervangmaaltijden van Equilibre3, een kordate & verantwoorde aanpak die wetenschappelijk ondersteund is.

Ik begeleid je dus graag met

  • Algemeen gezonde voeding
  • Overgewicht & obesitas voor jong en oud
  • Moeilijke eters met o.a. de proeftoren
  • Ondergewicht - preventie ondervoeding
  • Hart-& vaatziekten
  • Pré-diabetes


Mijn focus:

Een gezonde levensstijl, een gezond lichaam dat bij jou hoort!

Foto's

Eliane

11-voedingscoach in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ja

Onze locatie

Logo 11-voedingscoach

11-voedingscoach

11-voedingscoach


Meldertsebaan 150 3560 Lummen
0496 93 98 00 Klik om te bellen